«Σφαγή» για την μελωμένη καρέκλα του προϊσταμένου της Γενικής διεύθυνσης στο ΣΔΟΕ! Παίζει τα ρέστα της η διαπλοκή με εφοπλιστές και υπουργάρες για τον «εκλεκτό» μεταξύ 60 υποψηφίων που ζητούν εναγωνίως τον «χρυσό θρόνο» και τάζει στην αυλή του «αυτοκράτορα» λαγούς με πετραχήλια. Η επιλογή έχει γίνει ήδη όμως από τον «φαλακρό» του Μαξίμου που «παίζει» με τους βενζινάδες.


Του ειδικού συνεργάτη

Το τι γίνεται αυτές τις ώρες σε γραφεία μεγαλοεπιχειρηματιών και υπουργών δεν περιγράφεται. Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η θέση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης του Σ.Δ.Ο.Ε. θεωρείται – και είναι- θέση κλειδί στον δημόσιο τομέα και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς! 
Έληξε την Δευτέρα 11 Μαρτίου του 2024 η Προκήρυξη του Σ.Δ.Ο.Ε. για την θέση του Προϊσταμένου, με τα υποβληθέντα βιογραφικά να ξεπερνούν τα 60.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 για την εν λόγω θέση έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο υψηλόβαθμοι υπάλληλοι που υπηρετούν στο Σ.Δ.Ο.Ε. όσο και στελέχη άλλων Ανεξάρτητων Αρχών αλλά και στελέχη του ίδιου του Υπουργείου Οικονομικών.

Υποτίθεται πως την διαδικασία θα τρέξει το ΑΣΕΠ ενώ τον τελευταίο λόγο θα έχει η πολιτική ηγεσία, η οποία προσανατολίζεται στο να τοποθετήσει προϊστάμενο εκτός των στελεχών που ήδη υπηρετούν στο Σ.Δ.Ο.Ε., ο οποίος θα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του τεχνοκράτη με πλούσια παράλληλα επιτελική και διοικητική εμπειρία. Όλα αυτά βέβαια στα χαρτιά. Όπως μαθαίνουμε η επιλογή έχει ήδη γίνει από τον «φαλακρό» του Μαξίμου που παίζει με τους βενζινάδες της χώρας και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ενοχληθούν.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !