Ο ρόλος της Αμερικανικής Πρεσβείας για την αναγκαστική πώληση του ΠΑΟΚ! Ο μεγιστάνας Τέλης Μυστακίδης, η φιλία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Σαββίδης που «στεγνώνει» από ρευστό και ο άνθρωπος που πήγε στην UEFA για να ενημερωθεί περί των λεπτομερειών της αγοράς και τυχόν ασυμβίβαστο.


Του ειδικού συνεργάτη

Θα σας γράψω ολόφρεσκο ρεπορτάζ από πληροφοριοδότη πέρα πάσης αμφισβητήσεως! Επειδή τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος πολύς σχετικά με την πιθανότητα εμπλοκής του ομογενούς μεγιστάνα Τέλη Μυστακίδη στα μετοχικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας (όχι μόνο λόγω του Ρώσο- Ουκρανικού ζητήματος), τα οποία άλλωστε είναι πλέον ευδιάκριτα στο σύνολο των επιχειρήσεων του!

Επιπροσθέτως, ο αμερικανικός παράγων, μέσω της πρεσβείας στην Αθήνα και όχι μόνο- πιέζει αφόρητα εδώ και αρκετό καιρό την κυβέρνηση όπως σας έχει αποκαλύψει το edolio5 προκειμένου να αποδομήσει πλήρως τον Σαββίδη, τόσο όσον αφορά το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Δύσης, όσο και τις εμβληματικές τοποθετήσεις του στην Θεσσαλονίκη, όπως είναι η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, με το πλήθος φανατικών οπαδών και φιλάθλων που τον ακολουθούν παντού!

Υπό το πρίσμα αυτό, το φημολογούμενο ενδιαφέρον  του Τέλη Μυστακίδη για τον ΠΑΟΚ υποκινείται τόσο από τον αμερικανικό παράγοντα, όσο και από την ελληνική κυβέρνηση!

Θυμίζεται μεταξύ άλλων ότι ο Αριστοτέλης Μυστακίδης αποτελεί και έναν εκ των βασικών μετόχων της Τρ. Πειραιώς!

Σύμφωνα με όσα μαθαίνω  που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ο ομογενής μεγιστάνας Τέλης Μυστακίδης επικοινώνησε με τις υπηρεσίες της UEFA και ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με το πλήρες καθεστώς που τον διέπει και ζητήθηκαν πληροφορίες σχετικά με πρόσωπα που εμπλέκονται στη διοίκηση του, τη μετοχική του σύνθεση όπως επισήμως είναι ενημερωμένη η UEFA, αλλά και το οικονομικό του status που έχει υποβληθεί στις αρμόδιες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές αρχές βάσει του καθεστώτος του Financial Fair Play που διέπει το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι!

Σε απλά λόγια, το ενδιαφέρον Μυστακίδη για τον ΠΑΟΚ είναι βάσιμο, πέραν πάσης αμφιβολίας, απτό και συγκεκριμένο!

Οπότε μένει να δούμε εάν το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε πράξη και ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως παράγοντες της κυβέρνησης πιθανολογούν!

Να σημειώσουμε ότι ο Μυστακίδης είναι φίλος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και οι γνωρίζοντες λένε ότι είναι αδύνατον να μην έχουν κουβεντιάσει μια τέτοια αγορά.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !