«Εγκέφαλοι» είναι πάμπλουτος λογιστής με τον γιο του! Η σιωπή της κυβέρνησης για τον «βόθρο» των εκβιασμών σε επιχειρηματίες, και η «γέφυρα» με τον ψηλό του Μαξίμου που κάνει κουμάντο. Οι 4 επιχειρηματίες που έδωσαν 11.000.000 ευρώ στην σπείρα των εφοριακών και οι 2 «φίλοι» που μπήκαν πρόσφατα στην πιάτσα των κατασκευαστών και αγοράζουν ΜΜΕ που αγιοποιούν την «φαμίλια» για να μην ξετινάξουν το αμαρτωλό παρελθόν τους.


Του ειδικού συνεργάτη

Πριν από 3 μέρες έφτασε στο email του edolio5 μια επιστολή καλογραμμένη και με προφανή πηγή γνώσεων για όσα συμβαίνουν σχετικά με εκβιασμούς σε βάρος επιχειρηματιών αλλά και δημοσιογράφων.
Το edolio5 έχει ξανά ασχοληθεί με την υπόθεση αυτή προβάλλοντας διαφορετικές παραμέτρους. 

Επειδή δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρεπορτάζ μιλώντας με όλους τους εμπλεκομένους, προς το παρόν δεν θα αναφέρουμε ονόματα. Κυρίαρχο ρόλο έχει γνωστός λογιστής που μαζί με τον γιο του ελέγχουν όλο το κύκλωμα. Πρόσφατα η «οικογένεια των εκβιαστών» έφαγε και ήπιε για ένα χαρούμενο οικογενειακό γεγονός σε γνωστό Club των Βορείων Προαστίων όπου δεξίωσε με αφορμή την χαρά τους όλα τα μέλη της σπείρας. 

Ας έρθουμε όμως στο σήμερα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η επιστολή 4 επιχειρηματίες των οποίων αναφέρονται τα ονόματα πλήρωσαν 11.000.000 ευρώ σε 8 μήνες, συνολικά στο κύκλωμα για να μην ελεγχθούν για πόθεν έσχες και εικονικά τιμολόγια. Πάντα σύμφωνα με όσα γράφει η επιστολή στο στόχαστρο του εκβιασμού βρίσκονται και 2 συνέταιροι που έχουν εμπλακεί το τελευταίο διάστημα στην αγορά ΜΜΕ και τον χώρο των κατασκευών. 

Η επιστολή αυτή έχει σταλεί μεταξύ άλλων παραληπτών και στο γραφείο του πρωθυπουργού ενημερώνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον θαμώνα του γραφείου του που αποτελεί την «πλάτη» του κυκλώματος. 

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !