Ο φοροτεχνικός της Κηφισιάς! Αυτός είναι ο λογιστής του Φέλιξ Μπίτσιου που ξέρει πολλά για όλα τα κόλπα των εταιρειών (Apollo Technologies, Hermes Technologies, Krikel, Intellexa και Feroveno Limited) που έκαναν τις υποκλοπές στην Ελλάδα. Το άνοιγμα λογαριασμών στην Alpha Bank εκ μέρους του Ταλ Ντίλιαν και οι «κρυφές υπηρεσίες» στον Γιάννη Λαβράνου.


Του ειδικού συνεργάτη

Ο γνωστός λογιστής της Κηφισιάς, που συνδέεται επί σειρά ετών με τον Φέλιξ Μπίτζιο και ο δεύτερος τον θεωρεί της απολύτου εμπιστοσύνης του κανείς δεν ξέρει εάν την ώρα που θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα κρατήσει το στόμα του κλειστό. 

Βλέπετε ο Ηλίας Κυριακίδης, περί αυτού πρόκειται ήταν αυτός που επικούρησε τις συνδεόμενες με το σκάνδαλο των υποκλοπών εταιρείες Intellexa, Apollo Technologies, Hermes Technologies και Feroveno Limited να στηθούν και να δραστηριοποιηθούν στην Αθήνα κι ήταν εκείνος που εμφανίζεται ως φορολογικός εκπρόσωπος πολλών εκ των Ισραηλινών που δούλεψαν για να στηθεί η δομή των υποκλοπών.

Ο Κυριακίδης είναι αυτός που άνοιξε τους λογαριασμούς των εταιρειών του Ταλ Ντίλιαν στην Alpha Bank της Κηφισιάς, από τους οποίους έχουν περάσει πολλά «αδιευκρίνιστα» πόσα τα οποία ελέγχει η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος.

Αργά ή γρήγορα, όπως μου μεταφέρουν δικαστικές πηγές, ο λογιστής θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις υπηρεσίες που παρείχε τόσο στην Intellexa όσο και στην Krikel του Γιάννη Λαβράνου.

Και όπως έχει αποδειχθεί και από την υπόθεση της Τράπεζας Πειραιώς, ο Κυριακίδης δεν κρατάει το στόμα του κλειστό…

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !