Σφίγγει ο κλοιός της δικαιοσύνης για τον «γαλάζιο» υπ. Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Αλέξανδρο Μουστόγιαννη! Συγχωνεύονται τουλάχιστον 3 μηνύσεις θυμάτων του που ισχυρίζονται ότι τους έφαγε χρήματα για ανύπαρκτα προγράμματα ΕΣΠΑ. Τα ονόματα υπουργών που «πούλαγε» ως γνωριμίες.


edolio5 team

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον μεγάλη δημοσιότητα και έχει απασχολήσει πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Το edolio5 έχει ασχοληθεί αλλά καιρός είναι να πούμε ονόματα. Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του υποψηφίου δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Αλέξανδρου Μουστόγιαννη που έχει καταγγελθεί και μηνυθεί για σωρεία απατών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών μέσω ανύπαρκτων ΕΣΠΑ.

Πριν από λίγες ημέρες δικηγόροι τριών εκ των δεκάδων θυμάτων που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη σε βάρος του Μουστόγιαννη κατέθεσαν αίτημα συνένωσης των δικογραφιών που εκκρεμούν στις εισαγγελικές Αρχές καθώς όπως υποστηρίζουν σε όλες τις υποθέσεις ο φερόμενος δράστης έχει δράσει με τον ίδιο τρόπο εξαπατώντας τους.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημήτρη Αγραφιώτη, την εκπαιδευτικό Φαίη Δρούλια αλλά και μια ακόμη γυναίκα. Από τα τρία πρόσωπα ο Μουστόγιαννης ο οποίος επικαλούνταν τις υψηλές πολιτικές του γνωριμίες χρησιμοποιώντας τα ονόματα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμάρα, του Αδώνιδος Γεωργιάδη, του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, του Νίκου Χαρδαλιά και πολλών ακόμα, φέρεται να έχει αποσπάσει ποσό που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Μετά την συγκεκριμένη νομική κίνηση ο κλοιός σφίγγει για το γαλάζιο μπουμπούκι. Να σημειώσουμε ότι με την υπόθεση αυτή έχει ασχοληθεί με πρωτοσέλιδους τίτλους και η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ»

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !