«Πόρτα» από τον Μαρινάκη στον Μητσοτάκη επειδή ήθελε να δώσει συνέντευξη στο MEGA με άλλη παρουσιάστρια εκτός την Ράνια Τζίμα! «Αν θέλει ας πάει στην Ελεωνόρα Μελέτη για αγιογραφία. Τον περιμένει.» είπε ο μεγαλοεφοπλιστής - καναλάρχης στους επιτελείς του καναλιού.


edolio5 team

Σε λίγο από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το επιτελικό Μαξίμου, θα επιλέγουν και τους δημοσιογράφους που παρουσιάζουν τα κεντρικά δελτία των καναλιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών συμφωνήθηκε να δώσει συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, την Τρίτη 9 Μάϊου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, χθες το πρωθυπουργικό γραφείο ζήτησε αλλαγή ημέρας της συνέντευξης, από Τρίτη 9 να μεταφερθεί Παρασκευή 12 Μάϊου. Η εξήγηση είναι απλή. Το δελτίο της Τρίτης το παρουσιάζει η Ράνια Τζίμα ενώ το δελτίο της Παρασκευής η Κατερίνα Παναγοπούλου. Λέτε να έπαιξε ρόλο; Μήπως θα ένιωθε πιο ασφαλής ο πρωθυπουργός στο συγκεκριμένο περιβάλλον;

Όπως είναι φυσικό ενημερώθηκε το αφεντικό του σταθμού Ευάγγελος Μαρινάκης ο οποίος έδωσε εντολή στο Mega και αρνήθηκε την αλλαγή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλοεφοπλιστής είπε. «Αν θέλει ας πάει στην Ελεωνόρα Μελέτη για αγιογραφία». Έχουμε την πεποίθηση ότι ο τηλεοπτικός σταθμός έπραξε άριστα. Η Τζίμα είναι η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου.  Αλλιώς θα έδινε το δικαίωμα στο Μαξίμου να παίζει ρόλο αρχισυντάκτη. Πράγμα το οποίο, βέβαια, το κάνει κατά κόρον με τα ΜΜΕ την τελευταία τετραετία.

Προς το παρόν λοιπόν η συνέντευξη Μητσοτάκη στο Mega έχει ματαιωθεί.