Έμπλεξε άσχημα ο Γεωργούλης με την «ωραία Ελένη»! Έχει «δέσει» την μήνυση σε βάρος του για ξυλοδαρμό και βιασμό η έμπειρη δικηγόρος Χρονοπούλου. Όλοι ψιθύριζαν την υπόθεση αυτή στο ευρωκοινοβούλιο εδώ και 2 χρόνια αλλά ο θύτης το διέψευδε συνεχώς.


edolio5 team

Από το 2020 έχει γίνει η καταγγελία σε βάρος του ανεξάρτητου πλέον, προερχόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου.

Από τις αρχές του 2020 είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του για «βαριά ποινικά αδικήματα» και στην συνέχεια, το ίδιος έτος προσωποποιήθηκε. Σύμφωνα δεν με τις ίδιες πληροφορίες η καταγγελία είναι επώνυμη -και ως προς την καταγγέλλουσα και ως προς τον φερόμενο ως δράστη- από τον χρόνο πλησίον της πράξης.



Η Ελένη Χρονοπούλου

Την ίδια ώρα, νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση που αφορά την καταγγελία κατά του πρώην πλέον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη.

Η καταγγελία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, έγινε το 2020 και κατά πληροφορίες αφορά βιασμό και ξυλοδαρμό.

Μπορεί το θέμα να ήρθε χθες στην επικαιρότητα μετά την αναφορά της προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα και ο ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει ότι μόλις χθες ενημερώθηκε, ωστόσο όπως προκύπτει η υπόθεση φέρεται να ήταν γνωστή από την πρώτη στιγμή γνωστή στις Βρυξέλλες. Μάλιστα, στην ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός είχε κληθεί σε εξηγήσεις από τον επικεφαλής της Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Υπήρχαν φήμες και για το λόγο αυτό ο κ. Γεωργούλης κλήθηκε αρμοδίως για να απαντήσει αν υπήρχε κάτι και το αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», είπε από πλευράς του ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας σήμερα το πρωί στον ANT1.