Σφάζονται οι "γαλάζιοι" στις εκλογές για την "ναυαρχίδα" - σωματείο των αποδήμων Κρητικών "Παγκρήτια Ένωση"! Το "πουλέν" του Άδωνι, υποψήφια Βουλευτής Ρένα Βασιλάκη και ο χοροδιδάσκαλος Γιώργος Πετράκης.


Του Άρη Σπίνου

Το τι γίνεται στο παρασκήνιο για τις εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως που θα γίνουν τον επόμενο μήνα δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει βάλει το χεράκι του και τα έχει κάνει άνω κάτω.Πρώτα από όλα να σας ενημερώσω ότι στο σωματείο – ναυαρχίδα των απόδημων κρητικών όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει μετά από 14 συναπτά έτη ο νυν πρόεδρος Γιώργος Μαριδάκης.

Έχοντας ολοκληρώσει ένα μεγάλο κύκλο προσφοράς, ο ρεθύμνιος οικονομολόγος δεν θα επαναδιεκδικήσει την εκλογή του, στρέφοντας το ενδιαφέρον του σε άλλες δραστηριότητες των αποδήμων κρητικών. Από κει και πέρα, με την αποχώρηση του Γιώργου Μαριδάκη ανοίγει ο δρόμος για νέους διεκδικητές. Μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί δύο ονόματα. Του Γιώργου Πετράκη και της Ρένας Βασιλάκη. Και οι δύο φέρονται πολιτικά φίλα προσκείμενοι στην κυβερνητική παράταξη. Ο πόλεμος όμως μεταξύ των είναι αδιάκοπος.

Η Ρένα Βασιλάκη είναι "πουλέν" του Άδωνι Γεωργιάδη που θέλει να ελέγξει πολιτικά την Παγκρήτια Ένωση προκειμένου να βάλει "πόδι" στο μεγαλύτερο σωματείο πολιτισμού που έχει ως αφετηρία την έδρα του Μητσοτάκη... για την επόμενη μέρα!

Ο οικονομολόγος Γιώργος Πετράκης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως στις εκλογές του ερχομένου Νοεμβρίου, με τον συνδυασμό «Νέα Παγκρήτιος».

Είναι τελειόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του πανεπιστημίου Metropolitan του Λονδίνου, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του πανεπιστήμιου Kentucky των ΗΠΑ, οικονομολόγος, και εργάζεται ως στέλεχος στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος