Επικαλέστηκαν "τρελόχαρτα" και επιστράτευσαν "πρόθυμους" γιατρούς ως μάρτυρες αλλά δεν τσίμπησαν οι δικαστές! Οδηγήθηκαν στη φυλακή δύο από τους τρεις βιαστές της 12χρονης που απολογήθηκαν σήμερα. Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει τον για τον τρίτο (υπάλληλο του νοσοκομείου "Μεταξά") μετά την διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα.


edolio5 team

Οι δυο κατηγορούμενοι, 33 και 34 ετών, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Προφυλακίστηκαν οι δυο από τους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, ενώ για τον τρίτο, το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει εάν οδηγηθεί όχι στις φυλακές.


Ωστόσο, για τον τρίτο από τους κατηγορούμενους, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου Μεταξά, ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν και την οριστική απόφαση θα πάρει τις επόμενες ημέρες το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο. Αυτό σημαίνει κατ' οίκον περιορισμός για 8 ημέρες μέχρι να αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την έκδοση ενταλμάτων, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ισχυριζόμενοι πως δεν ήρθαν σε σωματική επαφή με την 12χρονη.

Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, στην απολογία του φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως χθες κατέθεσε στο πλαίσιο της ανάκρισης ο γιατρός που τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με την υπεράσπιση του βεβαίωσε τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει. Για την κατάσταση του παιδιού της φέρεται να κατέθεσε και η μητέρα του κατηγορούμενου.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας έκλεισε τρεις συναντήσεις με την 12χρονη αλλά πραγματοποιήθηκαν οι δυο καθώς η τρίτη ματαιώθηκε αφού υπήρξε πρόβλημα με τη μεταφορά των χρημάτων . Ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως έδωσε στο παιδί για τα δυο «ραντεβού» συνολικά 120 ευρώ αλλά αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο ότι είχε σωματικές επαφές.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος μεγάλου νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι συνάντησε την 12χρονη μια φορά τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς ωστόσο όπως ισχυρίστηκε να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή ενώ ανεγέρθηκε σε σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να επικαλέστηκαν συνομιλία τους με τη 12χρονη στην οποία στην ερώτηση τους για την ηλικία της εκείνη εμφανίζεται να τους απαντά 17. Στην απολογία του, ενώπιον της ανακρίτριας, ο 34χρονος επιχειρηματίας φέρεται, επίσης, να αρνήθηκε την κατηγορία.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος μεγάλου νοσοκομείου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας , σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε ότι συναντήθηκε με το παιδί και ισχυρίστηκε ότι από τις φωτογραφίες που είδε κατάλαβε πως ήταν ανήλικη και δεν προχώρησε στο «ραντεβού»