Ο εκβιασμός της ξανθιάς ερωμένης που εργάζεται με σύμβαση στην Περιφέρεια Αττικής στον πρωτοκλασάτο παντρεμένο υπουργό! "Διόρισε με μόνιμα αλλιώς μαύρο φίδι που σε έφαγε". Η προεκλογική περίοδος και τα καυτά SMS.

Του Άρη Σπίνου 

Οι μυημένοι αναγνώστες του edolio5 ήδη γνωρίζουν, ύστερα από σχετικά δημοσιεύματα που έχουμε κάνει, για το μεγάλο έρωτα του κοντού υπουργού με την ξανθιά που ένα φεγγάρι ήταν και υποψήφια Βουλευτής (!).

Πριν λίγο καιρό διορίστηκε, φυσικά με παρέμβαση της υπουργάρα, στην περιφέρεια Αττικής με σύμβαση. Μια γραφειάρα 2 μέτρα! Όχι πως κάνει κάτι αλλά ζει το όνειρο της. Μαθαίνω πως τον τελευταίο καιρό η σχέση τους δεν είναι και ιδιαίτερα καλή αφού ο "κοντός" προσέχει για να έχει μιας και τα δημοσιεύματα του edolio5 έχουν γίνει σούσουρο σε όλους του ορόφους της περιφέρειας. Τα καυτά SMS όμως όλο έρωτα και πάθος δεν έχουν σβηστεί από το κινητό της παντρεμένης κυρίας.  Με αυτά και με εκείνα μαθαίνω πως το τελεσίγραφο που του έστειλε πριν λίγες μέρες είναι "Διόρισε με μόνιμα αλλιώς μαύρο φίδι που σε έφαγε". Η συνέχεια θα έχει αρκετό ενδιαφέρον μιας και αρχίζει η προεκλογική περίοδο και πάσα  διαρροή ροζ απόχρωσης θα σημαίνει... τον πολιτικό θάνατο της υπουργάρα.