Όλα τα ονόματα! Ποιοι πήραν γαλόνια και ποιοι έφυγαν για διακοπές στο χωριό! Οι στρατηγοί - οι ταξίαρχοι και οι αστυνομικοί διευθυντές. Μεταθέσεις και προαγωγές. Οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ με χτυπήματα κάτω από την ζώνη. Ο νέος αρχηγός, ο διοικητής ασφαλείας "έκπληξη" και η "υπεροχή" του Λευτέρη Οικονόμου που επέβαλε όλους τους ανθρώπους του. Τα 4 "προφητικά ρεπορτάζ" του edolio5.


Του Άρη Σπίνου

Έπεσε η αυλαία με τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ αφού έγιναν και οι τοποθετήσεις των νέων ταξιάρχων. Το συμπέρασμα για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα είναι ότι ο Λευτέρης Οικονόμου, ως υφυπουργός, κάνει το απόλυτο κουμάντο. Επέβαλε τον νέο αρχηγό αλλά και όλους τους δικούς του ανθρώπους, ακόμα και στην τελευταία μετάθεση που κλείδωσε την Πέμπτη το βράδυ στους νεοπροαχθέντες. Το edolio5 ασχολήθηκε με εκτενή ρεπορτάζ, σε ανύποπτο χρόνο, ενημερώνοντας τους αναγνώστες μας για το τι πρόκειται να συμβεί, όταν οι άλλοι έπαιζαν με τα κουβαδάκια στην παραλία.

Δείτε τα σχετικά ρεπορτάζ

 Από τις 17/1 είχαμε προαναγγείλει στο edolio5 τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ! Ο αντιστράτηγος Σκούμας Κωσταντίνος στην "ηλεκτρική καρέκλα" της Λεωφόρου Κατεχάκη, κατόπιν προσωπικής επιλογής του Λευτέρη Οικονόμου . Έφυγε ο υπαρχηγός Δασκαλάκης και ακολουθεί και ο Αττικάρχης Γιάννινας! Σώζεται ο υποστράτηγος Τζαβέρης... υποβαθμισμένος! Ο "βρώμικος" πόλεμος που άρχισε σε βάρος του νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ.

"Σφαγή" στην ΕΛΑΣ για τις κρίσεις που έρχονται! Οι "ομάδες" του διοικητή ασφαλείας Πέτρου τζεφέρη και του Αττικάρχη Γεώργιου Γιάννινα παίρνουν θέση και "ακονίζουν τα σπαθιά τους"'! Ποιοι θα μείνουν με τον μουτζούρη στο χέρι!