Νέα αναβολή για τις 10/10 στην δίκη με κατηγορούμενο τον άλλοτε "κραταιό της Σοφοκλέους" Παύλο Παπαδόπουλο, στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων! Πως "έφαγε", σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τον χρηματιστή Χρήστο Ζαχόπουλο.


Του Άρη Σπίνου

Ο Πωλ Παπαδόπουλος δικαζόταν στις  31/03/2022, κατά την πρώτη διακοπή της δικασίμου της 28/02/2022, με αριθμό πινακίου 9, για απάτη σε βάρος του γνωστού θεσσαλού χρηματιστή Χρήστου Ζαχόπουλου όπως έχει γράψει σε σχετικό ρεπορτάζ το edolio5!  Του "έφαγε", σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ, με το γνωστό, επαναλαμβανόμενο κόλπο του δανείου, με εγγύηση, αυτή την φορά, τίτλους μετοχών "μαϊμού" της στοιχηματικής εταιρείας Avenir (πρώην Ζήνων).  

Η νέα αναβολή ορίστηκε για τις 10/10/2022. Ο χρόνος είναι πάντα χρήμα για τον Πωλ, αλλά ακόμη και για τον Πωλ κάποια στιγμή ο χρόνος τελειώνει. 


Να σημειώσουμε πάντως πως ο Παπαδόπουλος, για τον οποίο εκκρεμούν και νέες δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα, κατάφερε να αποφυλακιστεί  από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου οδηγήθηκε λίγους μόλις μήνες πριν, το καλοκαίρι του 2021, όταν συνελήφθη στο Κουκάκι με 4 εντάλματα για κακουργηματικές πλαστογραφίες και απάτες.