Μόνο στο edolio5! Καταγράφει σε "λευκή" και "μαύρη" λίστα τα ΜΜΕ η Ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα! Το συμβόλαιο 500.000 ευρώ με γνωστή εταιρεία επικοινωνίας για βρει "περάσματα" σε Έλληνες δημοσιογράφους.


Του Άρη Σπίνου 

Είναι προφανές για το edolio5 ότι η αντιρωσική προπαγάνδα στα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχει προηγούμενο. Για την πληρότητα του ρεπορτάζ όμως, επειδή δεν παίρνουμε μεροκάματο από κανέναν, οφείλουμε να παρουσιάσουμε και την προσπάθεια που έκανε και κάνει η Ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα για να βρει "περάσματα" σε Έλληνες δημοσιογράφους. 

Εκτός από δύο site που συνδέονται μαζί της και μια εφημερίδα, τα υπόλοιπα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης σφυροκοπούν τον Πούτιν μετά την εισβολή στην Ουκρανία.
Για να μπορεί να βρει διαύλους στα Μέσα Ενημέρωσης η ρωσική πρεσβεία υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες συμβόλαιο με εταιρεία επικοινωνίας.

Αλλά βέβαια τα αποτελέσματα της παρέμβασης είναι πενιχρά με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια στο επιτελείο της πρεσβείας για τα λεφτά που πέταξαν όπου σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.