Μυστήριο η εξαφάνιση αθλητικού παράγοντα! Έχει χαθεί από προσώπου γης ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νίκαιας Βαγγέλης Τσάπας!


Του Άρη Σπίνου

Οι φήμες μιλούσαν για κάποιον αθλητικό παράγονται που ασχολείται με το Μπάσκετ! Σύμφωνα με καθόλα αξιόπιστες πληροφορίες του edolio5 πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του Ιωνικού Νίκαιας Βαγγέλη Τσάπα.

Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή από το gazzetta, όπου επί σειρά ετών ουσιαστικό «αφεντικό» συλλόγου που αγωνίζεται στην Α1, αγνοείται εδώ και 48 ώρες. Κλειστά τα κινητά όλων των μελών της οικογένειάς του. Στην αρχή η «εξαφάνισή» του θεωρήθηκε προσωρινή και συμπτωματική, καθώς στον καθέναν μας μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο σε στενό οικογενειακό κύκλο και να χρειαστούμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας. Επειδή, όμως, ο συγκεκριμένος παράγοντας είναι εδώ και αρκετά χρόνια πολύ ενεργός στα μπασκετικά δρώμενα και η ενασχόληση με την ομάδα του καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του, μετά το πρώτο 24ωρο που δεν έδωσε σημεία ζωής, η ανησυχία μεγάλωσε.

Τότε άρχισε η πιο έντονη αναζήτησή του, που όμως, έπεσε στο κενό. Το κινητό του τηλέφωνο ήταν και παραμένει απενεργοποιημένο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα αντίστοιχα των πολύ στενών του συγγενικών προσώπων, τα οποία δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν.

Πέρα από το ανθρωπιστικό σκέλος της υπόθεσης, οι άνθρωποι του συλλόγου στον οποίο κινούσε όλα τα νήματα, χωρίς όμως να έχει επίσημη θέση, είναι ανάστατοι και πληροφορίες αναφέρουν ότι σοκαρισμένοι είναι και διάφοροι ιδιώτες που διατηρούσαν επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί του