Οι κατασκευαστές της Ντροπής και του "ξεπλύματος"... συνιστούν: Έναν υπάλληλο της Βουλής, έναν αστυνομικό, την Τατιάνα Στεφανίδου και έναν βλάκα που τηλεφώνησε στο edolio5 και... έβριζε χυδαία τον Άρη Σπίνο και τον Στέφανο Χίο!


edolio5 team 

Από την πρώτη στιγμή που το βίντεο του ατυχήματος, μέσα από την κάμερα της Βουλής, κυκλοφόρησε στο διαδύκτιο άρχισε η επιχείρηση... το ξέπλυμα ενός τροχονόμου!Η ντροπή σε όλο της το μεγαλείο. Ένα προβοκατόρικο και κομμένο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δοσμένο και σερβιρισμένο κατευθείαν από τους θιασώτες και τους πρωταγωνιστές του τρόμου. Μοναδικό κίνητρο και ύπουλος αλλά και βρώμικος σκοπός, να αποδείξουν οι παρακρατικοί κομιστές του βίντεο σε χρήστες youtuber της κακιάς ώρας που τρέχουν πίσω από τα παντελόνια των γαλονάδων ότι ο “δικός μας” δηλαδή ο αστυνομικός- χάρος που τσάκισε τον 23χρονο δολοφονημένο Ιάσονα, είναι αμέτοχος του φονικού τροχαίου.

“Κανένας δικό μας δεν φταίει”, λένε οι φρουραρχαίοι. Άρα, φταίει ο σκοτωμένος, που δεν μπορεί πια να μιλήσει. Ο νεκρός που δολοφόνησε ο φρουρός της εξουσίας.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το ποιοι μας κυβερνούν. Ντροπή σε αυτούς που μεταχειρίστηκαν την μπατσο-πάσα για να το παίξουν μάγκες και υπηρέτες της αλήθειας. Ντροπή.

Το βίντεο διέρρευσε σε ιστοσελίδα που διατηρεί υπάλληλος της βουλής που τις ελεύθερες ώρες του παριστάνει τον δημοσιογράφο! Ένα φεγγάρι μάλιστα έκανε και εκπομπές σε περιφερειακό κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 είχε διοριστεί στην βουλή ως πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. με την ιδιότητα που είχε ως συνεργάτης του. Το Σαββάτο το απόγευμα στις 5:03 ένας βλάκας που ισχυρίστηκε, δια του τηλεφώνου 69740058..., μας πήρε στα γραφεία του edolio5 και άρχιζε με χυδαία λόγια να μας βρίζει. Απαίτησε να κατεβάσουμε το δημοσίευμα που αφορά τον υπάλληλο της Βουλής γιατί όπως είπε... έβλεπε τον εαυτό του. Το παραλήρημα του δεν είχε τελειωμό. "Σπίνο είσαι γαμιόλης όπως και ο Χίος και ξέρω ότι επειδή αυτός δεν έχει άντερα να γράψει το δημοσίευμα που με αφορούσε το έδωσε σε εσένα. Εγώ έχω δουλέψει για τον Χίο και ξέρω ότι το edolio5 είναι δικό του. Θα σας γα.... και τους 2". Ο κακομοίρης με εμφανή σημάδια ψυχοπάθειας και παράκρουσης δεν είχε σταματημό. Φυσικά μας είπε και το όνομα του που είναι ίδιο με το επίθετο επιχειρηματία πρώην πρόεδρο ΠΑΕ. Του εξηγήσαμε του κακομοίρη, αφού πρώτα του συστήσαμε να πάει να τον δει έναν ψυχίατρο ότι το edolio5 δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον δημοσιογραφικό όμιλο που εργάζεται ο Στέφανος Χίος. Εμείς τα λέγαμε, εμείς τα ακούγαμε. Οι 11 βρισιές για εμάς και οι 1500 για τον Χίο. Τι σου κάνει ένας απελπισμένος!

Υ.Γ. Είναι προφανές ότι όλη η συνομιλία είναι καταγεγραμμένη.