Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2024

Κατεβάζουν από τα Social Media τις φωτογραφίες τους! Υπουργοί και γαλάζιοι βουλευτές που έτρωγαν και έπιναν με τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στο εστιατόριο - «πλυντήριο» του «Βασίλη» που έκανε κουμάντο τώρα η κλήση του προωθείται συνεχώς όταν τους ψάχνει.

Αριστερά ο τότε υφυπουργός Χάρης Θεοχάρης και δεξιά ο «Βασίλης».

Του ειδικού συνεργάτη 

Σας έχω ενημερώσει πρώτος εκ των πρώτων για την περιβόητη πολυμελή εγκληματική οργάνωση. Μια από τις επιχειρήσεις που διέθεταν ήταν ένα πολυτελέστατο εστιατόριο - «πλυντήριο» προκειμένου όπως έχει προκύψει κάθε μέρα να ξεπλένουν 30.000 ευρώ!

Ο επικεφαλής της Αρχής Βουρλιώτης αναφέρει στο πόρισμά του που είναι 300 σελίδες και βρίσκεται στην διάθεση του edolio5, ότι η απάτη ανέρχεται σε 123 εκατ. ευρώ από εγχώριο ΦΠΑ, άλλα 11 εκατ. από ενδοκοινοτικό ΦΠΑ και 3 εκατ. ευρώ από επιστρεπτέες προκαταβολές.

Το πανηγύρι δεν έχει αρχίσει ακόμα αφού σιγά - σιγά θα βγαίνουν στην δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που πήραν τα τιμολόγια. Η πλάκα όμως είναι ότι εδώ και δύο μέρες υπουργοί και βουλευτές που έτρωγαν και έπιναν καλεσμένοι στο εστιατόριο - «πλυντήριο» (τσάμπα φυσικά) με οικοδεσπότη τον «Βασίλη» έχουν αρχίσει και κατεβάζουν τις φωτογραφίες από παντού μαζί του. 

Φυσικά από την δικογραφία, μέχρι σήμερα, δεν προκύπτει καμία γνώση των πολιτικών στελεχών για την δραστηριότητα των φερόμενων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε, μια από τις δεκάδες που είναι στην διάθεση μας είναι ο τότε υφυπουργός οικονομικών Χάρης Θεοχάρης με τον κύριο «Βασίλη» που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν το κουμάντο στο εστιατόριο - «πλυντήριο», χωρίς να φαίνεται πουθενά με εταιρική σχέση!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !