Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2024

«Κλαίει» ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και θέλει δικούς του νόμους! Να μην έχουν δικαίωμα για μηνύσεις και αγωγές επιχειρηματίες και θιγόμενοι εάν θεωρούν ότι αδικούνται με τα όσα κάνει... επειδή επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός.


edolio5 team

Το είδαμε και αυτό και πραγματικά μας προκαλεί μεγάλη αίσθηση για την αντίληψη περί δικαίου που έχει ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Η αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ του επιχειρηματία Βλάση Σταθοκοστόπουλου και του ομίλου VS GROUP που είναι ιδιοκτήτης και του δημάρχου είναι γνωστή! 

Είναι προφανές ότι το κράτος δικαίου στην χώρα μας δίνει το δικαίωμα σε όποιον νομίζει ότι θίγεται από τις αποφάσεις δημόσιας αρχής να προσφεύγει στην δικαιοσύνη και κατά εκείνων που εκδίδουν τις αποφάσεις αυτές.

Έλα όμως, που με αυτό διαφωνεί ο δήμαρχος Κονδύλης! Ισχυρίζεται, ότι με αυτό τον τρόπο επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός του δήμου αφού πρέπει δικηγόροι να πληρωθούν για να απαντήσουν νομικά στα επιχειρήματα του ομίλου Σταθοκοστόπουλου.



Άρα το συμπέρασμα είναι ένα: Κανένας πολίτης δεν προσφεύγει κατά του δημοσίου εάν θεωρεί ότι αδικείται γιατί θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του κράτους! Για να μην νομίζετε ότι γράφουμε υπερβολές διαβάστε τι γράφει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Κονδύλης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !