Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2024

Quiz: Το βρώμικο παιχνίδι άρχισε! Τα σενάρια που διακινούν 2 χρηματιστές σε πρόθυμα ΜΜΕ για την «άσχημη» υγεία πασίγνωστου επιχειρηματία προκειμένου να τσακίσουν την εταιρεία του.


Του ειδικού συνεργάτη

Ανοιχτές εντολές πώλησης στη μετοχή μιας πασίγνωστης εταιρείας εκδηλώθηκαν γύρω στις 3 και 15 το μεσημέρι ενώ ταυτόχρονα φήμες που κυκλοφόρησαν τουλάχιστον από δύο χρηματιστηριακές που είναι σε γνώση του edolio5 έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας του ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Η φήμη κυκλοφόρησε αστραπιαία στην αγορά με αποτέλεσμα να παρασυρθούν επενδυτές σε πωλήσεις με αποτέλεσμα η μετοχή να γράψει χαμηλό στα 2,92 ευρώ με απώλειες κοντά στο 7%.

Ωστόσο σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας, τέτοιο θέμα δεν υφίσταται και όλη η φιλολογία στήθηκε με αφορμή την επίσκεψη του επιχειρηματία χθες σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο προκειμένου να πραγματοποιήσει το ετήσιο καθιερωμένο check up.

Ο ίδιος χαίρει άκρας υγείας.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται παιγνίδι με τις μετοχές του ομίλου και υποτιμητική κερδοσκοπία και φυσικά ο ρόλος εκβιαστών site που διακινούν την «είδηση» με 500ευρα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !