Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2024

Η εύσωμη πρώην γραμματέας πολιτικού αρχηγού και η «κλοτσηδόν» φυγή της! Μπαινοβγαίνει στο κοινοβούλιο με άνωθεν εντολή (!) και κάνει «δουλίτσες» επ' αμοιβή. Παρκάρει το αυτοκίνητο της δίπλα στα υπουργικά και σουλατσάρει με ύφος χιλίων καρδιναλίων στα γραφεία.


Του ειδικού συνεργάτη

Βρε - βρε τι μάθαμε πρωί - πρωί σήμερα που αποφάσισα να πάω μια βόλτα από το καφενείο της βουλής.

Είδα με τα ματάκια μου να πίνει τον καφέ της μια κυρία - ολίγον εύσωμη περιφερειακά - που πρόσφατα εργαζόταν ως μετακλητή σε πολιτικό αρχηγό! Κάποιες πληροφορίες όμως που έφτασαν σε αυτόν της έδωσαν το επίθετο «βαθύ λαρύγγι» και όπως φυσικό εκπαραθυρώθηκε κλοτσηδόν.

Κατά συνέπεια η παρουσία της στο κοινοβούλιο δεν έχει κανένα νόμιμο έρεισμα. Εκτός και αν την έχει προσλάβει κάποιος βουλευτής ως μετακλητή! 

Όσο μπόρεσα και ρώτησα, τον άνθρωπο - «αράχνη» στο κυλικείο της βουλής που μετράει 35 χρόνια, έμαθα ότι υπάρχει άνωθεν εντολή και τις βγάζει άδεια ο κύριος «Κώστας». Μπαίνει με το αυτοκίνητο της, παρκάρει δίπλα στα υπουργικά και με μπιλιετάκια στο χέρι γυρίζει από γραφείο σε γραφείο για να κάνει θελήματα... επ' αμοιβή. Έτσι μου είπαν έτσι σας λέω.

Όλη η βουλή το έχει τούμπανο και ο πρόεδρος της δεν έχει πάρει χαμπάρι ;

Επειδή προβλέπω ότι θα εκτεθεί κόσμος και κοσμάκης με την κυρία αυτή κάποιος πρέπει να μαζέψει το φλερτ της που τον σέρνει με τον γνωστό τρόπο και να του εξηγήσει ότι η παρουσία στην βουλή ενός ανθρώπου ενέχει πολλούς κινδύνους εάν... δεν είναι καλό παιδί. Εγώ τα είπα!!!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !