Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2024

Αναβολή στην δίκη της πρώην δημάρχου Αγίου Δημητρίου! Ο νέος δικαστικός χάρτης που άλλαξε τις συνθέσεις στα τριμελή δικαστήρια σε μονομελή και η μετάθεση της ακροαματικής διαδικασίας με κατηγορούμενη την Ανδρούτσου και τους άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του θανάτου του 3χρονου αγοριού στο παιδικό σταθμό που δεν είχε άδεια.


edolio5 team

Αυτή την φορά η αναβολή δεν οφείλεται στην πρόθεση ενός εκ των διαδίκων αλλά στις αλλαγές του νέου δικαστικού χάρτη.

Το edolio5 είναι το μόνο ΜΜΕ που παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την υπόθεση αυτή και όχι ευκαιριακά, αφού δημιουργείται εύλογο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και επιπλέον του γεγονότος για το ιδιαιτέρως ευαίσθητο θέμα, με συνεχή ρεπορτάζ και σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας των κατηγορουμένων.

Ο νέος δικαστικός χάρτης που μετέτρεψε τα τριμελή σε μονομελή είχε ως αποτέλεσμα την μεταφορά της εκδίκασης στις 18 Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

Να θυμίσουμε ότι 22 Οκτωβρίου θα βρεθεί στο εδώλιο και μια μάρτυρας - δασκάλα που κατέθεσε υπέρ του παιδικού σταθμού «Α - ΜΠΕ - ΜΠΑ - ΜΠΛΟΜ» αφού μηνύθηκε για ψευδή κατάθεση από τον ποινικολόγο Παύλο Σαράκη που υπερασπίζεται τους γονείς του αδικοχαμένου 3χρονου αγοριού.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !