Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2024

Αυτά μόνο στην Ελλάδα 2.0 με υπουργό τον Κυριάκο Πιερρακάκη γίνονται! Δύο εξωσχολικοί μπήκαν σε γυμνασίο και επιτέθηκαν σε δωδεκάχρονο μαθητή με φαλτσέτα. Οι ανήλικοι συνελήφθησαν για σωματική βλάβη και οπλοχρησία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπως και οι γονείς τους αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.


edolio5 team

Η βία στα σχολεία οργιάζει αλλά ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης με τα μέτρα που έχει θέσει - τα οποία δεν εφαρμόζονται - μάλλον σφυρίζει ανήξερος.

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και παράβαση νομοθεσίας για τα όπλα στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φερόμενοι ως δράστες, επιτέθηκαν σε προαύλιο σχολείου στην Ερμιόνη και απείλησαν με φαλτσέτα έναν 12χρονο, του οποίου στη συνέχεια ξύρισαν το μουστάκι. Οι γονείς του παιδιού προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία.

Οι δύο 17χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας. Σε βάρος τους -σύμφωνα με την ΕΡΤ- σχηματίσθηκε δικογραφία, για απλή σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων συλληφθέντων, 46 και 47 ετών και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !