Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2024

Ιδού τα βίντεο που ντρέπεται και η ντροπή! Ο «πατριώτης» Βελόπουλος κατηγορεί τους άλλους αλλά δεν βλέπει τα «μούτρα» του. Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται από άκρη σε άκρη και πενθεί τον άτυχο 19χρονο που δολοφονήθηκε στο Λούνα Πάρκ ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κουπελόγλου χορεύει τσιφτετέλια. Έκλεισε τον δρόμο της γειτονιάς την νύχτα και έφερε ορχήστρα με αοιδούς.

Του Άρη Σπίνου 

Βουλευτής του Βελόπουλου είμαι και ότι θέλω κάνω. Παίρνω παράδειγμα από τον αρχηγό μου!


Κάπως έτσι μπορεί να σκέφτηκε ο νεοεκλεγείς εθνοπατέρας της Ελληνικής Λύσης.

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρω του διαδικτύου η «θλίψη» του εκπροσώπου βουλευτή του Κυριάκου Βελόπουλου για τον θάνατο του 19χρονου στο Λούνα Παρκ τις ίδιες ώρες που γινόταν η κηδεία. 

Το τσιφτετέλι δίνει και παίρνει από το λυγερόκορμο εθνοπατέρα! Να θυμίσουμε ότι για ένα ζεϊμπέκικο λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αξιωματικού της πολεμικής αεροπορίας με το πυροσβεστικό αεροπλάνο, ο Μητσοτάκης πήρε το «κεφάλι» του Πατούλη. 

Ο «Πατριώτης της Κονόμας» όμως εκτός από το να βρίζει τους άλλους ξεχνάει να κοιτάξει τον καθρέφτη του.

Πέρα του γεγονότος ότι τις ημέρες που η Ελλάδα καιγόταν και σε μερικούς νομούς συνεχίζει να συμβαίνει και σήμερα αυτό και κανένας βουλευτής του - φυσικά ούτε και ο ίδιος - πήγε στις πυρόπληκτες περιοχές συνεχίζει να προκαλεί αφού με καμάρι τα τσιφτετέλια τα βλέπει και ο ίδιος όταν του τα στέλνουν στο Viber οι βουλευτές του για να τους καμαρώσει. 





Το βίντεο το ανέβασε ο ίδιος ο βουλευτής (!) χθες το βράδυ στο προσωπικό του λογαριασμό θέλοντας να δείξει τις ικανότητες του στο λύγισμα της μέσης προκειμένου να γιορτάσει αυτό που ο ίδιος νόμιζε ότι έπρεπε. Έκλεισε και τον δρόμο (!) έφερε ορχήστρα και το πανηγύρι κράτησε μέχρι το πρωί.

Αυτά δεν γίνονται ούτε στις δικτατορίες. Ποιος του έδωσε άδεια ; Έτσι γούσταρε και το έκανε ; Πως το επέτρεψε η αστυνομία ; Πόσο αλαζονεία και εξουσιομανία μπορεί να έχει κάποιος για να πράξει κάτι τέτοιο ; Τι παράδειγμα δίνει στους πολίτες ένας βουλευτής για την εφαρμογή των νόμων όταν ο ίδιος τους καταπατά ;  

Η διάλυση που βρίσκεται τούτες τις ώρες η Ελληνική Λύση δεν επιτρέπει ούτε παρατήρηση να κάνει ο αρχηγίσκος σε κανέναν αφού θα λακήσει σε ένα λεπτό.

Αδιάψευστος μάρτυρας τα βίντεο που δημοσιεύουμε.

Πριν λίγες μέρες η βουλευτής Ράπτη έγινε «βούκινο» και καλώς για κάτι πολύ πιο ελάχιστο που έκανε σε ένα καραβάκι που πήγαινε ημερήσια εκδρομή.

Ο Βελόπουλος υπαγόρευσε στον συνεργάτη του - Συριζαίο κουμπάρο του Πάνου Καμμένου να βγάλει και καυστική ανακοίνωση! Τι ντροπή! Ακόμη δεν έχει στεγνώσει ούτε το χώμα που έθαψαν στην Βέροια τον 19χρονο Γιάννη που εξαιτίας της κρατικής ανεπάρκειας «δολοφονήθηκε» επειδή πήγε να παίξει σε ένα Λούνα Πάρκ. 

Φυσικά, ο Βελόπουλος και η παρέα «συμπαραστέκονται» με τον δικό τους τρόπο. Ο «Πατριώτης της Κονόμας» δεν έχει κανένα περιθώριο να πει ότι δεν γνώριζε τα καμώματα του βουλευτή του αφού αυτά τα ανίχνευσε το edolio5 από τον λογαριασμό του στο Instagram του οποίο είναι ακόλουθος ο Βελόπουλος... και μερικοί εκατοντάδες ακόμη.

Δεν στείλαμε ούτε κατάσκοπο ούτε Drone! 

Εν τω μεταξύ , το θέμα του edolio5 έκανε τον γύρω του διαδικτύου αφού η έγκυρη ιστοσελίδα Pronews το ανέδειξε ως πρώτο θέμα με σχετικό βίντεο στο TIK - TOK που έκανε 100.000 views σε δύο ημέρες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !