Τρίτη, Αυγούστου 06, 2024

Ο τοκογλύφος με την άσπρη ποδιά! Πρώην παίκτης του Survivor «επενδύει» χρήματα που μαζεύει από φίλους και γνωστούς που γνώρισε στην καυτή άμμο. Το θύμα (συνάδελφος του) που έχασε €750.000 και οι ράβδοι χρυσού που πήρε ως εγγύηση αλλά τις... λήστεψαν.


edolio5 team

Η τοκογλυφία επί της τοκογλυφίας!

Ότι θα παραθέσουμε στο ρεπορτάζ αυτό είναι καταγεγραμμένο σε καταγγελία - συνέντευξη  που έχουμε στην διάθεση μας σε οπτικό και ηχητικό υλικό. Ένας νεαρός που νόμιζε ότι θα κονομήσει κάνωντας τον τοκογλύφο ξεκίνησε να δίνει χρήματα σε πρώην παίκτη του Survivor ο οποίος με την σειρά του και εξαιτίας της δουλειάς που κάνει έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο καθημερινά για τους οποίους ξέρει τις ανάγκες τους.

Τον βοηθάει σε αυτό η άσπρη ποδιά που φοράει.

Η συμφωνία ήταν ότι έναντι του κάθε ποσού που θα έδινε, κάθε Κυριακή θα είσπραττε όπως λέει επιστροφή και το ποσού που δάνεισε και 10% για τον δανεισμό.

Ενώ στην αρχή όπως ο ίδιος εξιστορεί όλα κυλούσαν περίφημα δηλαδή έδινε και έπαιρνε τα συμφωνημένα στη συνέχεια αφού γλυκάθηκε, έβαλε στο κόπλο την κοπέλα του ζητώντας της 50.000€ την αδερφή του ζητώντας της 80.000€ και μια άτυχη υπάλληλο του σε μαγαζί που εργάζεται για τον ίδιο να του δώσει 50.000€ που η κοπέλα όπως λέει ήταν όλες οι οικονομίες της ζωής της για να φτιάξει το σπίτι της αφού ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Επίσης στο κόπλο έβαλε και ένα φίλο του όπου του πήρε το ποσό των 200.000€. Συνολικά διακινήθηκαν μαύρα λεφτά ποσού 650.000€ ως κεφάλαιο τοκογλυφίας και υπολογιζόμενης όπως είπε και της αμοιβής για την παράνομη δραστηριότητα το ποσό άγγιξε τα 750.000€ μετρητά. 

Όλες οι συναλλαγές χέρι με χέρι έγιναν σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια όπως ο ίδιος ισχυρίζεται στην συνέντευξη του ως εγγύηση των χρημάτων που είχε δώσει πήρε ράβδους χρυσού από τον μεγαλοτοκογλύφο με την... άσπρη ποδιά! Κατά περίεργο τρόπο όμως  έπεσε θύμα ληστείας και οι ράβδοι χάθηκαν κατά την διαδρομή που πήγαινε σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Αθήνας για να τις εξαργυρώσει μαζί με έναν φιλό του. Άγνωστοι τους σταμάτησαν και αφού τον σακάτεψαν στο ξύλο έκαναν την ληστεία. Ο φίλος του κατά περίεργο τρόπο δεν έχει ούτε εκδορή.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η ληστεία προέρχεται από τον φίλο του, μεγαλοτοκογλύφο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 υποβλήθηκε μήνυση εκ μέρος του σχεδόν πριν 20 μέρες αλλά δεν κατονόμασε κανέναν. Επίσης όπως προκύπτει από την μύνηση δεν δήλωσε το είδος της ληστείας σε πόσα χρήματα ανταποκρινόταν καθώς γίνεται αντιληπτό ότι δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει το πόθεν - έσχες. 

Μαθαίνουμε ότι στην υπόθεση έχουν μπει γνωστοί μπράβοι της Αθήνας προκειμένου η μήνυση να αποσυρθεί και το θέμα να μην πάρει διαστάσεις.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !