Τρίτη, Αυγούστου 06, 2024

Βγήκαν πιστόλια στο Περιστέρι για μια θέση πάρκιγνκ με πρωταγωνιστή τον Μένιο Φουρθιώτη! Η καταδίκη 2 ετών από το αυτόφωρο, πρώην διευθύντριας του Υπουργείου Ναυτιλίας και ο σύζυγος με τον γιο που έφυγαν άρον - άρον για να μην συλληφθούν και είχαν την ίδια μοίρα.


Του ειδικού συνεργάτη

Όλα έγιναν την προηγούμενη Πέμπτη! Οι πληροφορίες μου είναι απόλυτα διπλοτσεκαρισμένες και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση.

Κατόπιν μηνύσεως του Μένιου Φουρθιώτη, στο τμήμα ασφαλείας Περιστερίου στις 01/08/2024, συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία η Ν.Α πρώην διευθύντρια του Υπουργείου Ναυτιλίας κατά δήλωση της επειδή μαζί με τον σύζυγο και τον ενήλικο γιο της, επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο επειδή είχε παρκάρει σε μια θέση απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Περιστερίου που οι ίδιοι νόμιζαν ότι τους ανήκει. 

Μόλις ο σύζυγος και ο γιος τον είδαν (Β.Γ και Β.Ε) του επιτέθηκαν φραστικά όπως περιγράφεται στο βιβλίο συμβάντων, αντίγραφο του οποίου έχουμε στην διάθεση μας και με την απειλή όπλου τον σημάδεψαν! Εκείνη την ώρα βγήκε από έναν χώρο που έμοιαζε σαν βιοτεχνία και η κυρία προκειμένου να συμπληρωθεί το τρίο καρέ των απειλών σε βάρος του.

Ο Φουρθιώτης κατέθεσε μήνυση, αφού το τμήμα ήταν μόλις λίγα μέτρα από το χώρο του συμβάντος και η γυναίκα συνελήφθη ενώ οι 2 άντρες έφυγαν με το αυτοκίνητο για να αποφύγουν το αυτόφωρο. 





Άξιο αναφοράς κατά την διάρκεια της δίκης που έγνε σήμερα (η συλληφθείσα παρέμενε κρατούμενη με εντολή της εισαγγελέως) η καταδικασμένη πλέον σε 2 χρόνια με αναστολή είχε μαζί της μία αλλοδαπή μάρτυρα ως υποστήριξη, χωρίς όμως να ήταν παρούσα στο επεισόδιο όπως ισχυρίστηκε η πλευρά υπεράσπισης του Φουρθιώτη με αποτέλεσμα να ζητηθεί η κράτηση της για το αδίκημα της ψευδορκίας. Στο αίτημα αυτό συνηγόρησε και η εισαγγελέας της έδρας μετά το πέρας της δίκης αλλά όταν αναζητήθηκε η μάρτυρας δεν την βρήκαν!

Για τους 2 άντρες σχηματίσθηκε ξεχωριστή δικογραφία και θα δικαστούν σε τακτική ημερομηνία.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !