Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2024

Το είχαμε γράψει πρώτοι πριν 11 μήνες! Οι «διαδρομές» που ψάχνει η κυρά Γιάννα για ΠτΔ, τα non paper που στέλνει σε ΜΜΕ και οι τηλεφωνικές συνεννοήσεις με μικρούς και μεγάλους πολιτικούς αρχηγούς για να την στηρίξουν. Σε έναν από αυτούς είχε προτείνει και το σπίτι της στο εξωτερικό (ένα από τα πολλά) για να φιλοξενεί την κόρη του που σπούδαζε.


Του ειδικού συνεργάτη

Όσο ο χρόνος «κλείνει» και πλησιάζει η στιγμή της Προεδρικής εκλογής στις αρχές του νέου έτους, τόσο η ονοματολογία αναπτύσσεται δραματικά, είτε λόγω σκοπιμοτήτων, είτε λόγω διαρροών!

Κυρίαρχο παιχνίδι σε αυτά τα δημοσιεύματα έχει η κυρά Γιάννα Αγγελοπούλου. Όλη μέρα μέσα στην χλιδή είναι κουραστικό, πρέπει κάτι να βρει να κάνει! 

Τουλάχιστον τώρα δεν υπάρχουν Ολυμπιακοί Αγώνες για να χρειαστεί 7 δις ευρώ για να ξοδέψει.

Όλα αυτά και πολύ περισσότερα διάβασα στο επικό βιβλίο του Άρη Σπίνου «Τα άγνωστα μυστικά της Lady G» όπου όπως έχω μάθει έχει εξαντληθεί και η 9η έκδοση.

Θυμάμαι ότι η κυρά Γιάννα είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη για να μην εκδοθεί το βιβλίο αλλά τελικά η Θέμιδα δεν της έκανε το χατίρι.


Το πρόσωπο της Σακελαροπούλου είναι «καμένο» αφού το έχουν καταλάβει όλη στην κυβέρνηση αλλά και οι ζάμπλουτοι υποστηρικτές της.

Εσχάτως μετά από επιλεκτικές διαρροές αναδείχθηκε από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ η «πληροφορία» ότι το Μαξίμου εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Νίκο Δένδια.

Πάει και αυτό το σενάριο! Ο Δένδιας περιμένει να αναλάβει την ηγεσία της ΝΔ.

Την ίδια ώρα, η Γιάννα Αγγελοπούλου φέρεται να επιδιώκει να αποσπάσει την συγκατάθεση Μητσοτάκη για την προεδρία, προσπαθώντας να χτίσει – ανεπιτυχώς- νέο προφίλ, της απλής γυναίκας της διπλανής πόρτας που δήθεν συχνάζει στα ταβερνάκια της γειτονιάς και άλλες τέτοιες ιστορίες για μικρά παιδιά!

Την φιλοδοξία της αυτή την είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο edolio5 πριν από 11 μήνες!

Παριστάνει μέχρι και την ερωτευμένη που χεράκι - χεράκι γυρίζει στα σοκάκια με τον Θόδωρο! Οι συνήθειες όμως δεν κόβονται γιατί τα σοκάκια δεν είναι του Κερατσινίου αλλά της Μυκόνου.

Μια τυχόν υποψηφιότητα της Γιάννας είναι βέβαιον ότι θα προκαλούσε τεράστιο αρνητικό αντίκτυπο στην βάση της κοινωνίας, όχι μόνο της Νεοδημοκρατικής, καθώς η επιλογή της «ισχυρής κυρίας» των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, της σπατάλης των 7 δις, που αποτέλεσαν προπομπό για την δεκαετία των μνημονίων και της οικονομικής κρίσης, μιας εκπροσώπου της κακώς εννοούμενης πλουτοκρατίας, δήθεν παραδοσιακής αλλά εξόχως νεοπλουτίστικης μέσω τέτοιων συμπεριφορών, προσβάλει στον μέγιστο βαθμό τον μέσο Έλληνα πολίτη!

Η Γιάννα έχει αρχίσει και τα τηλέφωνα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς μικρούς μεγάλους. Ένας από αυτούς (μικρός) είχε και πρόταση μάλιστα για να μείνει η μοναχοκόρη του σε ένα από τα σπίτια που διέθετε στο εξωτερικό, όσο σπούδαζε εκεί! 

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν τελικά η πρόταση ήταν δελεαστική. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο πολιτικός αρχηγός που την δέχτηκε βλέπει 2ευρω στην γωνία και ρίχνει βουτιά!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !