Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2024

Η «Πετρούλα» η κουνιστή και το site του ρεφενέ για τους χυδαίους εκβιασμούς του πρώην τραπεζίτη που θα έπρεπε να είναι φυλακή! Η ωραία «φουσκωτή» που του τσιμπάνε το μαγουλάκι οι χρηματιστές και είχε απαιτήσει από τον Μιχαλολιάκο να είναι πρώτος στο επικρατείας με την Χρυσή Αυγή, μας έπιασε στο στόμα του.


edolio5 team

Βρε - βρε το Πετράκη που αλλάζει 3 μαγιό την ημέρα για να μην τον κακοχαρακτηρίζουν στον Αστέρα της Βουλιαγμένης που πηγαίνει να λιάσει το «φουσκωτό» κορμί του, παρέα με τον personal trainer του.

Ένα πουλάκι μας είπε, που γυρίζει στην τραπεζική πιάτσα, ότι έπιασε στο στόμα του το edolio5 και τους συνεργάτες μας, λέγοντας τις γνωστές βρομιές που έχει ξανά πει σε βάρος μας. 

Αντί να κοιτάξει να ανάβει καμία Λαμπάδα κάθε χρόνο 8 Νοεμβρίου για τον φίλο του πρώην τραπεζίτη - εκβιαστή που έχουν στήσει μαζί ένα site για να τα αρπάζουν από όπου βρουν, ασχολείται με την αφεντιά μας! 

Παριστάνει και τον ειδικό - τρομάρα του - αναλυτή της δεξιάς στην Ελλάδα όταν και οι πέτρες ξέρουν ότι ζητούσε από τον Μιχαλολιάκο να τον βάλει πρώτο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας με την Χρυσή Αυγή. Είχε μεσολαβήσει μάλιστα και ο απατεώνας - εκβιαστής πρώην τραπεζίτης για να πείσει τον Μιχαλολιάκο. 

Όταν μάλιστα η «φουσκωτή» παγωνιάδα συναντήθηκε με τον Μιχαλολιάκο σε μια ταβέρνα και μπήκε στην είσοδο πήγαινε πέρα - δώθε σαν ταραντούλα μέχρι να φτάσει στο τραπέζι. Κρίμα τα γυμναστήρια και τα μπράτσουλα! Οι χρηματιστές όταν τον βλέπουν του τσιμπάνε το μαγουλάκι και του κλείνουν το μάτι. 

Υ.Γ.

Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση. Η επόμενη ανάρτηση θα είναι με όνομα και φωτογραφία... που θα τα δείχνει όλα!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !