Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2024

Άρχισαν οι εκβιασμοί για την διάδοχη του Ιερώνυμου! 28 CD από το Predator που αγοράστηκαν 2 εκατ. ευρώ θα καθορίσουν τον εκλεκτό της ιεραρχίας οσονούπω. Οι δύο δελφίνοι που θα «καούν» λόγο ιδιαιτεροτήτων και ο τρίτος φιλόδοξος λόγο αδυναμιών με φανταράκια.


edolio5 team 

Για όσους γνωρίζουν οι συζητήσεις για την διαδοχή του Ιερώνυμου έχουν αρχίσει παρά τα όσα λέει το περιβάλλον του για το αντίθετο. Ο άνθρωπος πλέον δεν μπορεί!

Ανέκαθεν, ο αρχιεπισκοπικός θρόνος ήταν το «χρυσό φιλέτο» της εξουσίας που ήθελε και η κραταιά τάξη της Ελλάδος να τα έχει καλά αλλά κυρίως οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με το Real Estate. Ειδικά αυτή την εποχή που η εκκλησία έχει βγάλει στο «σφυρί» ότι έχει στο χαρτοφυλάκιο της! 

Κάποιοι όμως βλέποντας πιο μακριά και αφού βρήκαν τον τρόπο να προσεγγίσουν την παρέα Λαβράνου κατάφεραν και απέκτησαν 30 περίπου CD που θα καθορίσουν τις εξελίξεις τις διαδοχής. Η αλήθεια είναι ότι ακριβοπληρώθηκε το υλικό αυτό με €2.000.000 αλλά όπως μαθαίνω αξίζει τον κόπο! 

Να σας ξεκαθαρίσω ότι το βαλιτσάκι με τα CD το έχει πασίγνωστος επιχειρηματίας και όχι μητροπολίτης.

Τι προκύπτει από αυτό ; 

Δύο μητροπολίτες - δελφίνοι που διαδίδουν δεξιά και αριστερά ότι θα κονταροχτυπηθούν για την διαδοχή μάλλον δεν θα λάβουν ούτε μέρος στην κούρσα αφού η «αδυναμία» τους να λιώνουν τα τάματα και να τα στέλνουν στην Τουρκία μέσω πασίγνωστου ενεχυροδανειστή με έδρα την Αθήνα έχει καταγραφεί με κάθε λεπτομέρεια.

Ένας τρίτος που θα μπορούσε να είχε τύχη στην διαδοχή, περισσότερες ώρες μιλάει με τα στρατόπεδα για να κανονίσει άδειες φαντάρων... που λέει ότι είναι ψυχοπαίδια του, παρά πηγαίνει σε εκκλησίες.

Βέβαια, είναι πολύ πιθανό ένας εκ των τριών ενώ θεωρείται καμένο χαρτί να είναι ουσιαστικά και ο διάδοχος αφού θα είναι διαρκώς εκβιαζόμενος! 

Με λίγα λόγια, όποιος πάρει τις «παντόφλες» του Ιερώνυμου θα έχει την έγκριση του «βαλιτσάκια».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !