Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2024

Το «πατριωτικό» ρεμάλι που βιώνει τον αργό πολιτικό του «θάνατο»! Θα τον φτύνει και θα τον χαστουκίζει όπου τον βλέπει η πιο στενή συνεργάτιδα του όταν ακούσει τις χυδαιότητες που έχει πει για αυτήν η φωνούλα του. Ο «μάστερ» των εικονικών τιμολογίων και ο σαλιάρης.


Του Άρη Σπίνου

Η σταγόνα που λιώνει την ήδη σαπισμένη σάρκα στάζει μία - μία! 


Πολλές φορές η πολιτική ζωή του τόπου έπεσε στα χέρια όχι απλών πολιτικών τυχοδιωκτών αλλά αλητήριων ρεμαλιών που τα παλιά κουτσαβάκια της οδούς Φωκίωνος Νέγρη θα ζήλευαν την τεχνική τους, στο να μπορούν να προδίδουν κάθε μέρα και από έναν φίλο τους και το βράδυ να συνομιλούν με αυτούς που έχουν στην πλάτη τους καρφωμένο ένα μαχαίρι από τους ίδιους και ταυτόχρονα να προσπαθούν να τους γιατρέψουν την πληγή που τους έκαναν.

Το νέο μπουμπούκι που μας προέκυψε δυστυχώς για αυτόν, θα έχει πολύ άσχημο τέλος! Έμπλεξε με λάθος ανθρώπους, ακολουθώντας λάθος δρόμους για να συγκρουστεί μαζί τους. 

Αν είσαι παλικάρι τον εχθρό σου τον κοιτάς στα μάτια, στέκεσαι απέναντι του και με όση μαγκιά έχεις - αν έχεις - στον λόγο σου του ξεκαθαρίζεις τα «τι» και τα «πως». 

Προ είπαμε όμως ότι αυτό έχει ως προϋπόθεση να είσαι παλικάρι. Να μην κρύβεσαι πίσω από κακομοίρηδες που παριστάνουν τους απόφοιτους ξένων πανεπιστημίων και διορίστηκαν με απολυτήριο λυκείου ως μετακλητοί υπάλληλοι στην βουλή και στο βιογραφικό τους αναφέρουν ότι έχουν τελειώσει Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο! 

Το κυριότερο όμως είναι να έχεις μπέσα και να μην κρύβεσαι επίσης πίσω από ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter για να συκοφαντείς αυτούς που νομίζεις ως εχθρούς σου. 

Ο αργός «θάνατος» της πολιτικής του ζωής ο ίδιος επέλεξε να αρχίσει νωρίς. Έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση... 

Τον ρυθμό και τον χρόνο όμως θα τον επιλέξουμε εμείς!

Αυτοί που αποφάσισε να βάλει απέναντι του, παριστάνοντας τον μαγκάκο που χαρτοπαίζει στο τραπέζι της εξουσίας περιμένοντας να πάρει όχι μόνο κέρδος από την δική του τυχερή ριξιά αλλά και από την γκανιότα που ανήκει σε αυτόν που έχει στήσει το παιχνίδι.

Άλλωστε το κάνουμε για καλό του! Έχουμε μπροστά μας αρκετό καιρό ώστε να μπορεί να αλλάζει ψυχοφάρμακα μέχρι να βρει το καλύτερο και να μην υποφέρει όπως μαθαίνουμε από πόνους στο στομάχι και νυχτερινές αϋπνίες. Αυτό που δεν φαντάζεται όμως είναι το τι ξέρουμε. Όταν λέμε ξέρουμε, εννοούμαι μπορούμε να αποδείξουμε με ήχο και λέξη προς λέξη. Θα τον ξεφτιλίσουμε πρώτα στους συνεργάτες του, μετά στην οικογένεια του και μετά στους ψηφοφόρους του! 

Κυρίως απέναντι σε μια γυναίκα!

Όλα στην ώρα τους με τον τρόπο που πρέπει και την στιγμή που πρέπει! Όλα με αποδείξεις.

Το βέβαιο είναι ότι δεν θα προλαβαίνει να σκουπίζεται από τις ροχάλες που θα του ρίχνει, η γυναίκα αυτή και κυρίως δεν θα προλαβαίνει να ξεκοκκινίζει το ένα μάγουλο του  από τα χαστούκια που θα τρώει μόλις τον συναντάει και θα γυρίζει το άλλο αυτοβούλως για να μην πονάει μονόπατα όταν μαθευτούν τι έχει πει σε βάρος της σε τηλεφωνικούς συνομιλητές του. 

Την ίδια «συνταγή» δυστυχώς έχει ακολουθήσει και ο «μάστερ» των εικονικών τιμολογίων που απολαμβάνει πρόσκαιρα την εφήμερη εξουσία. Η επιτομή της αχαριστίας.

Ο τύπος αυτός, όταν συναντάει την γυναίκα που σας αναφέρω, που αυτή έκανε τα πάντα, γυρίζοντας γη και ουρανό για να μπορεί αυτός να φοράει σήμερα κουστούμι εξουσίας, τα σάλια του τρέχουν μέχρι το πάτωμα για να φανεί αρεστός απέναντι της, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής για όλα όσα έχει πει σε βάρος της κυρίως συνομιλώντας με το πατριωτικό ρεμάλι.

Είναι και ο άλλος! Ο κακομοίρης της παρέας που το «πατριωτικό» ρεμάλι τον έχει για καρπαζιές. Είναι ο δούλος που παριστάνει τον αντί αυτού.

Αυτός να δείτε γλείψιμο που της κάνει όταν την βλέπει! Λερώνονται και τα μούσια του. Αυτός και αν έχει πει τα μύρια όσα εις βάρος της.

Τα πάντα με ήχο και τις φωνούλες τους. Χωρίς έλεος για κανέναν αλητάμπουρα, που νομίζει ότι ο πατριωτικός χώρος είναι για χαρτοκλέφτες ψήφων προκειμένου να φύγει ο ίδιος από την ανεργία και να αποκτήσει εισόδημα και ρόλο! 

Η θέση τους είναι στα παλιά λαδάδικα, όπου οι κυρίες πρόσφεραν αντριλίκι σε νεαρούς. Αυτές το έκαναν με μπέσα και περηφάνεια. Αυτοί δεν έχουν ούτε αυτό το προσόν! Θα έπαιρναν το χαρτζιλίκι από τα νεαρόπαιδα και θα έτρεχαν να κρυφτούν για να μην τους «κάτσουν».

Έτσι είναι όσοι μοιάζουν με «αυτές» και μιμούνται την συνήθεια του σώματος με την ψυχή τους.

Υ.Γ.

Φυσικά όλα θα γραφτούν με ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα. Είπαμε όμως! Το πότε και το πως θα το αποφασίσουμε μόνο εμείς.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !