Τετάρτη, Αυγούστου 07, 2024

Αιφνιδιαστικό «ντου» από την ΑΑΔΕ σε κανάλια - εφημερίδες και διαφημιστικές εταιρείες! Ο φορολογικός έλεγχος στον ενεχυροδανειστή Μυλωνά Ριχάρδο και σε όσες εταιρείες έπαιρναν «μεροκάματο» από αυτόν και είχαν συναλλαγές μαζί του.


Του ειδικού συνεργάτη

Άνω - κάτω έχουν γίνει αυτές τις ημέρες οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας αλλά και όλοι οι συναλλασόμενοι που είχαν πάρε - δώσε με τον ενεχυροδανειστή Μυλωνά Ριχάρδο που δοκίμασε την τύχη του (και ξεφτιλίστηκε πολιτικά) ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον κόμμα του Καμπούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 το ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π. την προηγούμενη εβδομάδα έστειλε κλήσεις σε τουλάχιστον 18 εταιρείες που διαφήμιζαν τα ενεχυροδανειστήρια «ΡΙΧΑΡΔΟΣ» προκειμένου να προσκομίσουν τα τιμολόγια που έχουν κοπεί για τις συναλλαγές αυτές κατά την περίοδο 2019 - 2021.

Είναι προφανές ότι ο έλεγχος δεν είναι τυπικός αλλά κάποια ουσιώδη πληροφορία έχει περιέλθει σε γνώση του Κ.Ε.ΦΟ.ΜΕ.Π.! Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γινόταν μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού αφού οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν θα δοθεί καμία παράταση από την ελεγχτική αρχή στην προσκόμιση των τιμολογίων που ζητάει μέχρι τέλος Αυγούστου.



Ήδη 2 τηλεοπτικοί σταθμοί ανεκάλεσαν τις άδειες των λογιστών τους για να μαζέψουν την απαραίτητη χαρτούρα... 

Σύμφωνα με όσα είναι επίσης γνώστα πολλές από αυτές τις συναλλαγές δεν έχουν ολοκληρωθεί ως προς την πληρωμή τους αλλά οι διαφημίσεις έχουν παιχτεί κανονικά. Είναι αυτονόητο ότι ο έλεγχος αφορά την ενδεχόμενη ύπαρξη εικονικών τιμολογίων και ανύπαρκτων συναλλαγών που έχουν παρουσιαστεί ως πραγματικές.

Το edolio5 παρουσιάζει ένα από τα δεκάδες έγγραφα που έχουν σταλεί σε μια από τις ελεγχόμενες επιχειρήσεις. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !