Τετάρτη, Αυγούστου 07, 2024

Ο δημοσιογράφος με το άσπρο Mercedes και οι σακούλες με το «μαύρο χρήμα» σε διαμέρισμα πέριξ του Caravel! Η δουλειά με μεγαλοεπιχειρηματία και ο εκβιασμός σε εφοπλιστή για να μην βγάλει ροζ βίντεο με παρουσιάστρια... γ΄ εθνικής.


Του ειδικού συνεργάτη 

Ήρθε η ώρα να δούμε το τι συμβαίνει στα πολυτελή γραφεία γνωστής δημοσιογραφικής μονάδας όπου διατηρεί αρκετά ΜΜΕ.

Σήμερα θα σας αποκαλύψω τις μαύρες Business που κάνει γνωστός στην πιάτσα δημοσιογράφος για χάρη μεγαλο επιχειρηματία που ασχολείται αφανώς - προς το παρόν - και θέλει να μπει βαθιά στον χώρο της εστίασης. Ο εν λόγο business man δραστηριοπείται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά τα πακτωμένα εκατομμύρια που διαθέτει έχουν παραχθεί από δουλειές που δεν είναι της παρούσης.

Στο θέμα μας τώρα! 

Προ λίγων ημερών , ίσως και εβδομάδας ο «δημοσιογράφος» με το μαύρο Mercedes συναντήθηκε με τον επιχειρηματία σε διαμέρισμα πίσω από το ξενοδοχείο Divani Caravel για να σχεδιάσουν την δολοφονία χαρακτήρα με ροζ βίντεο που πρωταγωνιστεί ο εφοπλιστής με παρουσιάστρια γ' εθνικής μεσημεριανής εκπομπής.

Οι δεύτερος είναι άγνωστος και δεν έχει απασχολήσει ουδέποτε την δημοσιότητα αλλά είναι αρκετά γνωστή η εταιρεία λόγο τον χορηγικών διαφημίσεων που έχει κανεί σε αρκετές ομάδες και οργανισμούς.

Εν τω μεταξύ , ακούγεται ότι μέσα στο κόλπο είναι και η παρουσιάστρια και ότι αυτή έχει δώσει το βίντεο στον επιχειρηματία. 

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο ότι το βίντεο έχει δοθεί από γνωστό ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού όπου τραβήχτηκε εν γνώση της παρουσιάστριας.

Το αντίτημο, από ότι μάθαμε είναι €100.000! Τώρα αν βγει ή όχι το βίντεο να σας πω την αλήθεια δεν γνωρίζω διότι ο δημοσιογράφος όσο και το site που έχει στην ιδιοκτησία του δέχονται μεγάλες πιέσεις και μάλλον θα χάσουν πιο πολλά χρήματα από ότι πάνε να... βγάλουν. 

Μάλιστα το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο «δημοσιογράφος» το παίζει αρκετά άνετος και διαδίδει ότι το βίντεο επρόκειτο να βγει τον Σεπτέμβρη και για να μην βγει ζήτησε από τον εφοπλιστή 200.000 ως διαφήμιση στα έντυπα του. Από ότι βλέπω έχει πάρει κάτι ψιλά!

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν την κατάληξη ενός ακόμη δημοσιογραφικού εκβιασμού.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !