Τρίτη, Αυγούστου 27, 2024

Αυτή είναι η νέα πεθερά του Πατούλη σε πρώτο πλάνο! Η μαμά της Νάνσυ, το νυχάδικο στην Νέα Σμύρνη και η κόρη που περιμένει δίδυμα από τον 30 χρόνια μεγαλύτερο της π. περιφερειάρχη. Η συνομήλικη του, Ευδοξία Κοσμίδη που δοκίμασε την τύχη της ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Νέα Σμύρνη αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί ποτέ.


edolio5 team

Όπως έγινε ήδη γνωστό, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής περιμένει δίδυμα με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Νάνσυ Κοίλου.

Η μητέρα της συντρόφου του (και νέα πεθερά του Γ. Πατούλη) είναι η Ευδοξία Κοσμίδου, η οποία δηλώνει πανευτυχής που θα γίνει γιαγιά και θα έχει για γαμπρό της τον Γιώργο Πατούλη. Οι δυο τους έχουν φωτογραφηθεί μαζί στο παρελθόν σε πολιτική εκδήλωση.



Έχει υπάρξει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, όπου ζει τα τελευταία 36 χρόνια και μεγάλωσε τα παιδιά της.

H ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook αναρτά συχνά στιγμιότυπα από ταξίδια της.

Μαζί με την κόρη της, διαθέτουν κατάστημα περιποίησης άκρων στην περιοχή, στα εγκαίνια του οποίου, τον Νοέμβριο του 2021, το παρών είχε δώσει και ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, κόβοντας την κόκκινη κορδέλα.

Παλαιότερα, διατηρούσε κατάστημα ένδυσης, με γυναικεία δέρματα και γούνες, με την όμορφη κόρη της Νάνσυ να φωτογραφίζεται ως το μοντέλο της.