Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2024

Βγήκε στο φως! Ο κρυφός έρωτας με την 30 χρόνια μικρότερη γραμματέα του και τα δίδυμα που έρχονται προσεχώς. Ο Γιώργος Πατούλης ξανά πατέρας - χωρίς γάμο - με την π. συνεργάτιδα του στην Περιφέρεια Αττικής Νάνσυ Κοίλου. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι που αρνούνται ότι είναι μαζί.


edolio5 team

Η κοιλίτσα που πλέον είναι εμφανής δεν μπορούσε να κρύψει άλλο την ερωτική σχέση που όλοι γνωρίζαμε.

Η Νάνσυ Κοίλου και ο Γιώργος Πατούλης βρίσκονται στο επίκεντρο καθώς φέρονται να περιμένουν δίδυμα παιδιά και ετοιμάζονται να επισπεύσουν τον γάμο τους παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι αρνούνται ότι έχουν σχέση.

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, σύναψε σχέση μαζί της και είναι άγνωστο αν αυτό έγινε μετά τον χωρισμό του με την Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη ή πριν.

Νάνσυ Κοίλου και Γιώργος Πατούλης ήταν για χρόνια συνεργάτες αφού η δεύτερη ήταν στο ιδιαίτερο γραφείο του στην περιφέρεια Αττικής και όλοι γνώριζαν ότι έφευγαν μαζί το βράδυ και ερχόντουσαν μαζί το πρωί.

Η κατά 30 χρόνια μικρότερη ηλικιακά, σύντροφος του άλλοτε Περιφερειάρχη Αττικής, είχε εργαστεί και ως φωτομοντέλο χωρίς καμία ιδιαίτερη διάκριση που γρήγορα κατάλαβε ότι δεν το... «έχει» και έψαξε να βρει καταφύγιο σε έναν σίγουρο μισθό.

Έπιασε δουλειά την περασμένη δεκαετία ως μετακλητή στο πλευρό του κυρίου Πατούλη στη γραμματεία της Περιφέρειας, όσο εκείνος ήταν περιφερειάρχης. 

Η νεαρή γυναίκα, τον είχε συνοδέψει σε ορισμένες επισκέψεις που έκανε ως Περιφερειάρχης, με την ίδια να περπατάει πίσω του και να ρίχνει «κρυφές» ματιές σε οπερατέρ και φωτογράφους που εστίαζαν στον Γιώργο Πατούλη.

Οι δυο τους άρχισαν να συζούν στη Γλυφάδα!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !