Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2024

Quiz: Ο σαπιοκοιλιάς βουλευτής που αγόρασε την έδρα του με 200.000 ευρώ! Ο χρεοκοπημένος «επιχειρηματίας» που χρησιμοποιεί «μπροστινούς» αφού ο ίδιος είναι «μαυρισμένος» παντού και ο γάμος που έκανε γρήγορα - γρήγορα για να μην κυκλοφορεί το εξώγαμο στους δρόμους της πόλης με την στράτα. Η δασκάλα με τα «χρυσά μαλλιά» που του γράφει τις ανακοινώσεις επειδή είναι αγράμματος.


edolio5 team

Μαθαίνουμε τις τελευταίες μέρες ότι έχει πιάσει στο στόμα του την εφημερίδα μας  ένας βουλευτής - αρχιλαμόγιο που αγόρασε την βουλευτική του έδρα με 200.000 ευρώ που έδωσε στο κόμμα που τον εξέλεξε! 

Πρόκειται για έναν τύπο που εκλέχτηκε εκτός Αττικής, χρεοκοπημένο και αμόρφωτο που όσο και αν ψάξαμε τα πρακτικά της βουλής δεν βρήκαμε ούτε μία ομιλία του αφού δεν ξέρει να αρθρώσει ούτε μισή λέξη. Δεν μιλάμε για αμόρφωτο αλλά για κινητό γομάρι. «Προς θεού μην μιλήσει ποτέ. Θα ξεφτιλιστούμε!» αυτή είναι η εντολή που έχει δώσει ο αρχηγός του .

Αυτό το πολιτικό σκουπίδι, που για να αποκτήσει οντότητα αφού όλοι γνώριζαν στην εκλογική του περιφέρεια ότι επρόκειτο περί λαμόγιου έχοντας βαρέσει κανόνι με κόσμο να κλαίει για τα λεφτά που έχασε, σε ότι έχει κάνει μέχρι τώρα, είχε μπλέξει με μια κοπελίτσα που την άφησε έγκυο. Η μια ξεφτίλα μετά την άλλη!

Μπροστά, στο σκάνδαλο που θα ερχόταν αφού το «μαγαζί» του πουλάει Πατρίδα - Θρησκεία και Οικογένεια  έτρεξε να παντρευτεί, παριστάνοντας τον λεφτά χωρίς τίποτα να έχει στο όνομα του χρησιμοποιώντας μπροστινούς! Στην διάθεση μας έχουμε τα πάντα που μας έχουν δώσει αυτοί που σήμερα παριστάνουν δίπλα του τους σωτήρες και τους συμμάχους εναντίον του edolio5. 

Ο ρουφιάνος δεν αλλάζει ποτέ επάγγελμα!

Επειδή το θρασίμι αυτό βρόμισε το edolio5 με την αγραμματοσύνη και το σκουπιδιαρό του στόματος του ανοίγει μαζί μας δημοσιογραφική «βεντέτα» που δεν φαντάζεται τι τον περιμένει! 

Ακόμη και η δασκάλα με τα «χρυσά μαλλιά» που του γράφει που και που κάποιο δελτίο τύπου ή ανακοίνωση (τις τελευταίες μέρες είχε πολύ δουλειά) θα πρέπει να επικεντρωθεί σε άλλα θέματα που αφορούν την ίδια και ένα εικονικό διαζύγιο που αφορά πρόσωπα... περίξ αυτής για να μην χάνει φαιά ουσία με ασήμαντα πράγματα. 

Έχει να αντιμετωπίσει και την μήνυση για κακούργημα που την αφορά μαζί με την «παρέα» της. Ο δικηγόρος που έβαλε να ελέγξει αν έγινε μήνυση την δούλεψε ψιλό γαζί... έγινε και παρά έγινε να της πει κάποιος!

Υ.Γ. 

Όσοι θέλησαν στο παρελθόν να παίξουν με το edolio5 σύντομα κατάλαβαν ότι έκαναν το μοιραίο λάθος της ζωής τους. Ακόμη και το κυβερνητικό παρακράτος! 

Εμείς, ούτε εκβιαζόμαστε ούτε εκφοβιζόμαστε! Το έχουμε αποδείξει σε όλους που θέλησαν να μας δοκιμάσουν. Όποιος θέλει ας σταθεί απέναντι μας ακόμη και κρυμμένος κάτω από φουστάνια. Δεν θα λυπηθούμε, ούτε τον δειλό ούτε την φουστανοφόρο.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !