Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2024

Η Ελληνίδα γνωστή παρουσιάστρια Α' Εθνικής σε ρόλο ερωμένης! Ο θυελλώδης έρωτας με τον Πολ Τόμσεν που ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και οι «καυτές» συνομιλίες με την παντρεμένη πλέον κυρία με στέλεχος της Αριστεράς.


Του ειδικού συνεργάτη

Τώρα το μάθαμε, διαβάζοντας απομαγνητοφωνήσεις μιας άλλης εποχής και άρα τώρα σας το λέω και εγώ.

Τον πιο σκληρό άνδρα της Τρόικας και ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα που πάτησαν το πόδι τους στη χώρα, με αλαζονεία, αυταρχισμό, με συμπεριφορές απρεπείς και ύφος χιλίων καρδιναλίων που παρίστανε τον Αντιβασιλέα της εποχής του Όθωνα φυσικά το γνωρίζετε, όπως επίσης και την κυρία της Tv που οι φήμες την ήθελαν ερωμένη του για μερικά βράδια..

Ήταν η εποχή που κάποιοι ή κάποιες δεν κρατούσαν κανέναν ηθικό ενδοιασμό απέναντι στην «κατοχή» του Τόμσεν και της Τρόικας, σε βαθμό που δεν δίστασαν να συνάψουν ακόμη και πιο στενές σχέσεις, «τρίτου τύπου», προκειμένου να χρησιμοποιούν την δύναμη του Δανού του Δ.Ν.Τ για να έχουν ρόλο στο σύστημα και να εξασφαλίζουν δουλειά, την εποχή που τα ΜΜΕ έκλειναν το ένα μετά το άλλο.

Σήμερα η κυρία που πέρασε αρκετές «παγωμένες» νύχτες στην αγκαλιά του Τόμσεν είναι παντρεμένη με στέλεχος της Αριστεράς.

Αυτό που μάθαμε λοιπόν είναι ότι ο Πολ που βρισκόταν σε 24ωρη παρακολούθηση από την ΕΥΠ, ή για να είμαι πιο ακριβής από μια αυτόνομη ομάδα της ΕΥΠ που είχε ως σημείο αναφοράς έναν πανίσχυρο υπουργό της εποχής, κατέγραφε μεταξύ άλλων και τις συνομιλίες του Mr «ΔΝΤ» με την λυγερόκορμη κυρία.

Η αλήθεια είναι ότι οι συνομιλίες είναι πικάντικες αλλά τι άλλο θα μπορούσε να ήταν όταν είχε προηγηθεί το «κάτι» ή θα ακολουθούσε το «άλλο» ;

Σήμερα οι συνομιλίες αυτές δεν έχουν καμία αξία αλλά αύριο κανείς δεν ξέρει! 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !