Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2024

Τι γίνεται με την Sea Jet κάθε λίγο και λιγάκι ; Καπετάνιος έριξε το ταχύπλοο πάνω σε κολώνα φωτισμού στο λιμάνι της Σκοπέλου... που βρίσκεται στην στεριά. Ούτε σε ταινία δεν συμβαίνει αυτό!


edolio5 team

Έχει μπει τελικά στο ημερήσιο δελτίο «και σήμερα χάλασε ένα πλοίο» η εταιρεία Sea Jet του Μάριου Ηλιόπουλου με τα καμώματα των καπετανέων. Κάτι δεν πάει καλά και κάποιος πρέπει να το δει γρήγορα μην έχουμε τα χειρότερα.
Σε κολώνα φωτισμού (!) στο λιμάνι της Σκοπέλου προσέκρουσε το Σάββατο, το ταχύπλοο σκάφος της εταιρίας Seajets. Απίστευτο και όμως αληθινό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προσπάθειας προσέγγισης στο λιμάνι της Σκοπέλου λίγο πριν τις 2 σήμερα το μεσημέρι, ο καταπέλτης του πλοίου που είχε κατέβει χτύπησε σε κολώνα φωτισμού λόγω των κυματισμών που προκαλούν οι τουρμπίνες του σκάφους.

Όπως λένε ειδικοί στο edolio5 για να γίνει αυτό στο πλοίο ο καπετάνιος πρέπει να έχει πάει τουλάχιστον για ύπνο και κυρίως να μην έχει ξανά προσδέσει στο λιμάνι αυτό.

Να θυμίσουμε ότι καπετάνιος είχε φύγει νωρίτερα από την ώρα του προκαθαρισμένου απόπλου αφήνωτας επιβάτες να περιμένουν στο λιμάνι, πλοία έχουν χαλάσει δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση εν πλω στους επιβάτες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !