Κυριακή, Ιουλίου 28, 2024

Μπουνιές και κλοτσιές μεταξύ στελεχών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με φόντο 700.000 ευρώ! Το ασθενοφόρο μετέφερε στον Ευαγγελισμό το θύμα με παραμορφωμένο το πρόσωπο και σπασμένα δόντια, ο «τσαμπουκάς» υπάλληλος που εξαφανίστηκε για να μην συλληφθεί και ο άνθρωπος του υπουργού που έδωσε την δουλειά στον εκλεκτό του.


edolio5 team

Το τι έγινε πριν λίγες μέρες στο κέντρο μελετών ασφαλείας που εποπτεύεται και στελεχώνεται από το υπουργείο Προαστίας του Πολίτη δεν έχει προηγούμενο.
Ερευνητής του Κέντρου γρονθοκόπησε Τμηματάρχη μπροστά στα μάτια άλλων υπαλλήλων και στην συνέχεια εξαφανίστηκε προκειμένου να μην συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του edolio5, όλα έγιναν την περασμένη Τρίτη όταν ο ερευνητής του Κέντρου επιτέθηκε στον Τμηματάρχη. Μιλάμε για πολύ ξύλο επί πολύ ώρα! Οι γρονθιές έπεφταν βροχή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων όπου υπέβαλε μήνυση, όμως ο δράστης είχε εξαφανιστεί και δεν βρέθηκε για να συλληφθεί.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο edolio5 πως η διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησαν για ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα ύψους 700.000 ευρώ που εξασφάλισε ο δράστης, όμως το αφαίρεσαν από τον ίδιο και το ανέθεσαν στο Τμήμα του θύματος της επίθεσης ύστερα από παρέμβαση ανθρώπου που είναι δίπλα στον υπουργό. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξαν έντονες αντιπαραθέσεις για το συγκεκριμένο θέμα μέχρι που την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκε στον δράστη η απόλυσή του από το ΚΕΜΕΑ και τότε πραγματοποιήθηκε και η επίθεση εναντίον του Τμηματάρχη.

Τώρα, βέβαια όλοι τρέχουν και παράλληλα με την δικογραφία που σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, που δεν έχει και τις καλύτερες περγαμηνές για τα στελέχη που διαθέτει κυρίως στο τμήμα ασφαλείας διενεργείται και εσωτερική έρευνα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο ανήκει το ΚΕΜΕΑ για να δουν ποιος μεσολάβησε από το περιβάλλον του υπουργού (δεν το ξέρουν ;) για να αφαιρεθεί το πρόγραμμα από τον θύτη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !