Τρίτη, Ιουλίου 16, 2024

Η συνήθεια να μένουν στην μέση του πελάγους τα πλοία του «Mr Mario»! Οι 375 επιβάτες και η ταλαιπωρία από μηχανική βλάβη του Super Jet 2. Τα παράπονα, οι κατσαρίδες και το βρόμικο κρουαζερόπλοιο της ίδιας εταιρείας στην Ιταλία. «Ασυντήριτα και βρόμικα» τα χαρακτηρίζουν οι πελάτες - επιβάτες.


edolio5 team

Συνήθεια τείνει να γίνει η ταλαιπωρία των επιβατών που επιλέγουν τα πλοία Sea Jet ως μέσο μετακίνησής τους στα νησιά, καθώς για ακόμη μία φορά ένα τέτοιο πλοίο υπέστη βλάβη μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου.
Πιο συγκεκριμένα, μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι 375 επιβάτες του πλοίου Super Jet 2, καθώς έπαθε μηχανική βλάβη, ενώ έπλεε μεταξύ Σίφνου και Πάρου.

Το ταχύπλοο είχε ξεκινήσει νωρίς το πρωί της Δευτέρας από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τις Κυκλάδες και γύρω στις 10:30 παρουσίασε μηχανική βλάβη σε μία από τις τέσσερις μηχανές του.

Η ταλαιπωρία για τους 375 επιβάτες του πλοίου ήταν μεγάλη, ωστόσο το πλοίο κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα και έφτασε μεσημεριανές ώρες στην Πάρο και θα παραμείνει στο λιμάνι του νησιού, χωρίς να ολοκληρώσει το δρομολόγιό του.



Το συγκεκριμένο πλοίο πραγματοποιεί κυκλικό δρομολόγιο και ήταν προγραμματισμένο να συνεχίσει το ταξίδι για Μύκονο, Νάξο, Κουφονήσια, Αμοργό, Θήρα, Φολέγανδρο, Μήλο και Σίφνο. Ωστόσο το πλοίο μετά τη μηχανική βλάβη θα παραμείνει στην Πάρο.

Δημιουργεί αίσθηση το γεγονός ότι μέσα σε λίγες μέρες ένα ακόμη πλοίο της εταιρείας του Μάριου Ηλιόπουλου αποτελεί αρνητικό πρωταγονιστή για τους επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν άδικα.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ένα κρουαζερόπλοιο της ίδιας εταιρείας που βρισκόταν στην Ιταλία καταγγέλθηκε και κατασχέθηκε από τις τοπικές αρχές εξαιτίας των εξαιρετικά ανθυγιεινών συνθηκών που επικρατούσαν σε αυτό.

Μηχανική βλάβη είχε παρουσιαστεί επίσης σε μία εκ των τεσσάρων κεντρικών μηχανών του πλοίου Power Jet, σημαίας Κύπρου, που ανήκει στον Μάριο Ηλιόπουλο κατά την εκτέλεση του δρομολογίου του από Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !