Quiz για... κουνιστούς! Ο «ντιριντάχτας» δήμαρχος παραλιακού δήμου της Αττικής και η βαλίτσα της προκαταβολής που πρέπει να επιστρέψει. Οι 500.000 ευρώ που «πήρε μπροστά» για τον πόλεμο σε επιχειρηματία και τα 2 εκατ. ευρώ μόλις του κλείσει το μαγαζί. Δεν βγαίνει η «δουλειά» και αρχίζουν τα ευτράπελα.


Του ειδικού συνεργάτη 

Βρε - βρε τι μαθαίνουμε όταν ανοίγουν τα στόματα και ο εραστής - χορευτής είναι ανικανοποίητος αφού ζητάει όλο και περισσότερα.

Για τον δήμαρχο παραλιακού δήμου της Αττικής που την κουνάει την αχλαδιά σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις και ποικιλοτρόπος. Ευθυτενής και αγέρωχος, το πνίγει το κουνέλι εντός Ελλάδος αλλά και εκτός με υπηρεσιακά ταξίδια ως κάλυψη, αφού πάντα έχει μαζί του τον χορευτή - εραστή του, εργαζόμενο σε παραλιακό κατάστημα που ανήκει στον δήμο του.

Μαθαίνω ότι τον τελευταίο καιρό κατά απαίτηση κάποιων οικονομικών συμφερόντων - τα ονόματα σε άλλο ρεπορτάζ - πήρε μια βαλιτσούλα με €500.000 προκειμένου με ότι περνάει από το χέρι του ως τοπάρχης να κλείσει το μαγαζί που ενοχλεί, τα αντίπαλα συμφέροντα που του έδωσαν τα χρήματα.

Η συμφωνία έλεγε πως μόλις επιτευθεί ο στόχος θα πάρει άλλα 2 εκατ. ευρώ.

Και τι δεν έχει κάνει ο «ψήνω το ψάρι»! Έχει ξεφτιλιστεί τόσο πολύ που μέχρι και οικοδόμος έγινε σε ζωντανή μετάδοση!

Το μαγαζί όμως δεν λέει να το κλείσει ο επιχειρηματίας που δέχεται ανηλεή πόλεμο. Κοινώς δεν μασάει από το γατάκι - τοπάρχη. Προτιμάει να το έχει πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα της οικογενείας του παρά να το δώσει να το δουλέψει ο κολλητός του... «ντιριντάχτα».

Επειδή όμως αυτοί που πλήρωσαν και περίμεναν αποτέλεσμα βλέπουν πολύ λάδι αλλά τηγανίτα τίποτα έχουν αρχίσει να αγριεύουν και ζητάνε τα λεφτά πίσω! «Φέρε τα 500.000 χιλιάρικα που σου έδωσα γιατί δεν θα σε σώσει ο Χαρούλης ο φίλος σου...».

Εγώ πάντως προβλέπω να έχουμε επεισόδια και να βγαίνει ο ντιριντάχτας στα κανάλια και να λέει με βάρεσαν τα συμφέροντα της παραλίας του δήμου μου. Περιμένετε και θα δείτε!

Εγώ το είπα και... νίπτω τας χείρας μου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !