Η καταγγελία για βιασμό και ο εκβιασμός των 5 εκατ. ευρώ! Η θαλαμηγός, τα δύο «συνεταιράκια» από το Μαρόκο και την Σαουδική Αραβία που έπλεαν στην Πάρο και ο ξυλοδαρμός της όμορφης 39χρονης για την απιστία που έκανε. «Αλήτη μου βίασες της γυναίκα». Η έφοδος του λιμενικού στο σκάφος και η κατάσχεση των καμερών που έδειξαν την αλήθεια.


Του ειδικού συνεργάτη

Πριν λίγες μέρες, 18 και 19 Ιουλίου έγιναν σημεία και τέρατα τα οποία τα έμαθα το πρωί και σας τα γράφω.
Ο Μαροκινός και ο Σαουδάραβας ελληνικής καταγωγής είναι φίλοι και συνεργάτες πλέον της εικοσαετίας και όταν το mega yacht του δεύτερου ευρισκόταν ανοικτά της Πάρου, ο Μαροκινός καταφέρθηκε με απειλές κατά της συζύγου του και του ιδιοκτήτη του σκάφους για φερόμενη απόπειρα βιασμού κατά της 39 χρονης συζύγου του που έγινε κατά τη διάρκεια του θαλάσσιου μπάνιου, την οποία μάλιστα άρχισε να την χτυπά λέγοντας ότι θα σφάξει αυτήν και τον ιδιοκτήτη.

Πριν αποβιβασθούν στη Βάρκιζα του είπε ότι για να κλείσει το θέμα θέλει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Σαουδάραβας δεν ενέδωσε αφού ήταν αθώος.

Μετά την καταγγελία των Μαροκινών η πολύπειρη λιμενάρχης Σαρωνικού Α. Σαρλή, έστησε ολόκληρη επιχείρηση και ομάδα λιμενικών μετέβη στο σκάφος εξέτασε τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν τις κινήσεις και διαπίστωσε ουδέν το αξιοπερίεργο.

Ο Σαουδάραβας συνέταξε μήνυση για εκβίαση με αποτέλεσμα το ζευγάρι το Μαροκινών να οδηγηθεί στο αυτόφωρο το Σάββατο 20 Ιουλίου.

Τα υπόλοιπα έχουν πάρει την οδό των δικαστηρίων.

ΠΑΤA ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !