Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2024

Σφίγγει η ποινική «μέγγενη» για την παρέα των υποκλοπών! Μέχρι τώρα 4 ιδιώτες έχουν κληθεί ως ύποπτοι και αναμένονται τουλάχιστον άλλοι 6. Ο Γιάννης Λαβράνος, ο Φέλιξ Μπίτσιος και τα «άλλα παιδιά» που θα κάτσουν στο σκαμνί για βαριά κακουργήματα. Ο προστατευόμενος μάρτυρας «Σωτήρης» που τους έχει δώσει έναν - έναν και ο Άρης Σπίνος που ήταν στόχος του κοινού κέντρου ΕΥΠ - Predator επί μήνες.


edolio5 team

Τέσσερις οι ύποπτοι στην έρευνα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις τηλεφωνικές υποκλοπές έχουν προσέλθει μέχρι σήμερα ένοποιον του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση προκειμένου να παράσχουν εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 έχουν σταλεί κλήσεις σε τουλάχιστον ακόμη 6 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ιδιώτες επιχειρηματίες, που σχετίζονται με εταιρείες, οι οποίες ερευνώνται για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.

Οι 4 - προς το παρόν - αλλά και οι άλλοι που θα κληθούν - για τους οποίους προέκυψαν ενδείξεις για αδικήματα που αφορούν παραβιάσεις του τηλεφωνικού απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων, έχουν ήδη παραδώσει τις έγγραφες εξηγήσεις τους στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση.

Κατά πληροφορίες, έχουν κληθεί ως μάρτυρες η Βασιλική Βλάχου, εισαγγελέας στην ΕΥΠ τον κρίσιμο χρόνο των καταγγελιών αλλά και ο τότε διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων, ο Γρηγόρης Δημητριάδης και άλλοι. 

Όπως έχει αποκαλύψει το edolio5 υπάρχει προστατευόμενος μάρτυρας που έχει κατονομαστεί με τον κωδικό «Σωτήρης» και έχει δώσει στην αρμόδια εισαγγελική αρχή πολύ σόβαρα στοιχεία.

Είναι ήδη γνωστό ότι για την υπόθεση αυτή ως μηνυτής έχει καταθέσει και ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος συνεισφέροντας πολύ σοβαρά στοιχεία στον αντιεισαγγελέα του Άρειου Πάγου αφού και ο ίδιος βρισκόταν επί καθεστώς παρακολούθησης από το κοινό κέντρο Predator - ΕΥΠ.

Ο Ζήσης δεν αναμένεται να ολοκληρώσει την έρευνα του νωρίτερα από το φθινόπωρο και θα παραδόσει το πόρισμα του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη όπου θα αποφασίσει σε ποιους θα ασκήσει ποινικές διώξεις.

Να σημειώσουμε ότι το ιστολόγιο μας είχε χρησιμοποιηθεί ως το κεντρικό παραπλανητικό λογισιμικό που είχε σταλεί με αναλφαβητισμό ως blogspot.edolio5.com προκειμένου να μολυνθούν τα κινητά τηλέφωνα υπουργών και 
δημοσιογράφων, όπως έχει προκύψει πλέον από την υπάρχουσα δικογραφία.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !