Τρίτη, Ιουλίου 09, 2024

Τα 2 προτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και φίλοι του Ανδρουλάκη στην δικογραφία των εκβιαστών! Ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου και της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ. Ο Γρηγόρης Βαφειάδης είναι γραμματέας της ομοσπονδοίας του συλλόγου υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού.


edolio5 team

Η δημοσιοποίηση των ονομάτων που ανήκουν σε πρόσωπα που έχουν δημόσια θεσμικά αξιώματα δεν αποτελούν δέσμευση του στενού όρου περί προσωπικών δεδομένων. Το edolio5 φέρνει στο φως της δημοσιοότητας τα 2 ονόματα που έχουν κυρίαρχη πολιτική θέση τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στον συνδικαλιστικό φορέα της χώρας μας!

Το edolio5, βασισμένο στο γεγονός ότι τα δύο αυτά πρόσωπα δεν είναι απλά μέλη του κόμματος, αλλά στελέχη με σημαντικές ευθύνες και άρα πρόσωπα δημοσίου ενδιαφέροντος, αποκαλύπτει τα ονόματά τους.

Πρόκειται για τους:

1. Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ ΥΠΠΟ και πρώην πρόεδρος ΠΟΕ ΥΠΠΟ

2. Γρηγόρης Βαφειάδης, αναπληρωτής γραμματέας τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, γραμματέας ομοσπονδίας συλλόγου υπαλλήλων ΥΠΠΟ


Όπως έγινε γνωστό πως στη σπείρα συμμετείχαν δεκάδες άτομα με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη 14 ατόμων, ενώ συνολικά έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε 22 άτομα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !