Η απειλή του Μαξίμου στον Σαββίδη να μην πουλήσει το OPEN στον Μαρινάκη! Το μήνυμα από την αυλή Μητσοτάκη με 12 λέξεις «Θα σε κλείσουμε φυλακή αν τολμήσεις και δώσεις το κανάλι στον Βαγγέλη». Όλο το παρασκήνιο και η τηλεφωνική συνομιλία με τον Ιβάν.


Του ειδικού συνεργάτη

Σήμερα θα σας ενημερώσω για ένα φρέσκο - φρέσκο νέο που έχει και ολίγον μυρωδιά από Greek Mafia. 
Γνωρίζεται ήδη από ρεπορτάζ του edolio5 ότι ο Ιβάν Σαββίδης διαπραγματεύτηκε την πώληση του OPEN με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτά φυσικά δεν μένουν κρυφά και διέρρευσαν...

Το ρεπορτάζ του edolio5 το αντέγραψαν δεκάδες site. Είναι αυτονόητο και το έχουμε ξανά γράψει πολλές φορές ότι επί αυτού δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Όποιος θέλει μπορεί οποιαδήποτε ρεπορτάζ μας να το αναδημοσιεύει.

Πάμε όμως στα νεότερα.

Το Μέγαρο Μαξίμου βλέπωντας ήδη την στροφή που έχει κάνει το Mega απέναντι στην κυβέρνηση με σκληρή κριτική από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και φυσικά τα πρωτοσέλιδα του ομίλου Alter Ego που είναι μια κρύο μια ζέστη απέναντι στην κυβέρνηση αφού κάθε έντυπο χαράζει διαφορετική πολιτική ιδεολογία δεν επιθυμεί με κάνενα τρόπο μια ακόμη δημόσια συχνότητα παννελήνιας εμβέλειας να περάσει στα χέρια του πανίσχυρου μιντιάρχη Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Εκ των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού που εξιδικεύεται σε δημιουργία Offshore εταιρειών τηλεφώνησε στον Ιβάν Σαββίδη και του είπε:

«Θα σε κλείσουμε φυλακή αν τολμήσεις και δώσεις το κανάλι στον Βαγγέλη».

Η αλήθεια είναι ότι δεν μάθαμε την απάντηση που έδωσε ο επιχειρηματίας στον συνομιλιτή του. Αυτό που μάθαμε όμως ότι διεκόπει κάθε συνομιλία για πώληση του OPEN σε μη αρεστό της κυβέρνησης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !