Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2023

Έρχονται βροχή τα κακουργήματα για τον κοκκινοπράσσινο παντελονάκια ευεργέτη του 50ευρου! Το κόλπο με τις βίζες, ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, η «μαγιά» από τον μπαμπά, η βίλα της κόκας και τα πορίσματα του ΣΔΟΕ και της αρχής ξεπλύματος που θα τον στείλουν βαθιά σε κελί του Κορυδαλλό.


Του ειδικού συνεργάτη

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν όταν μάλιστα οι ομορφιές και η χλιδή έχουν αγοραστεί με κλεμμένα λεφτά. Έρχονται δύσκολοι καιροί για νεαρό  επιχειρηματία, που ενίοτε φοράει κόκκινα και πράσσινα παντελόνια παριστάνοντας τον χορηγό και τον ευεργέτη σε κάθε κατατρεγμένο για να βλέπει το όνομα του σε πληρωμένες ιστοσελίδες με ένα 50ευρω. Όπως μαθαίνουμε στο edolio5 οι Αρχές, μετά τον εξονυχιστικό του έλεγχο τόσο από τον ΣΔΟΕ, όσο και από το Ξέπλυμα, απέστειλαν τον φάκελο του στον αρμόδιο εισαγγελέα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ασκήθηκε ήδη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αδικαιολόγητο πλουτισμό, φοροδιαφυγή μέσω offshore εταιριών σε Κύπρο και φορολογικούς παραδείσους καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες και εγκληματικές – σύμφωνα με το νόμο- πράξεις!

Η εν λόγω υπόθεση κινητοποίησε τις αρχές μετά από ανώνυμες καταγγελίες που συνοδεύονταν από στοιχεία και αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρξαν και σχετικές αναφορές σε δημοσιεύματα του Τύπου, στα οποία περιγράφονταν οι δράσεις του!

Είναι προφανές πως η υπόθεση αυτή ενεργοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό από ανταγωνιστές ή αυτούς που έριξε κατά την διαδρομή που πλούτισε. Μπορεί η μαγιά που βρήκε από το πατέρα του να ήταν καλή και το κόλπο με τις βίζες που είχε φτιάξει με ΣΥΡΙΖΑΙΟ υπουργό που δεν έχει εκλεγεί πλέον βουλευτής στις φτωχές συνοικίες της Αττικής να τον γέμισαν με αρκετές βαλίτσες 500ευρων αλλά ως φαίνεται οι γνωριμίες του, ιδιαίτερα με τους ψήστες των ψαριών δεν τον βοήθησαν. Η όμορφη βίλα στα Νότια Προάστια που συνηθίζει να κάνει τα πάρτι με τον περιφερόμενο ασημένιο δίσκο και τις μπάρες προς κατανάλωση για τους υψηλούς καλεσμένους θα λείψει από πολλούς όταν ο ίδιος θα βρίσκεται σε ένα κελί στον Κορυδαλλό και τους υψηλούς καλεσμένους