Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2023

Δυστυχώς δεν ζει ο Μάκης Ψωμιάδης! Ο αυτοαποκαλούμενος εφοπλιστής Καραγιώργης και ένα άθλιο κράτος με χειραγωγούμενη την ΕΛΑΣ που δήθεν τον έψαχνε και δεν τον έβρισκε για τον συλλάβει! Μια ξεκάθαρη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του δημοσιογράφου Παπαχρήστου πάνε να την μετατρέψουν σε ξυλοδαρμό με απλές σωματικές βλάβες.


edolio5 team

Τις τελευταίες μέρες ένας αυτοαποκαλούμενος εφοπλιστής, ονόματι Γιάννης Καραγιώργης, γνωστός στην αθηναϊκή και όχι μόνο κοινωνία για τα έργα και τις ημέρες του (κρίμα που δεν ζει ο Μάκης Ψωμιάδης που θα είχε πολλά να πει για την εποχή κάποιου Σκλαβενίτη στην ΑΕΚ, αλλά και ένα περιστατικό στη δεύτερη πλατεία του Ψυχικού με τον συχωρεμένο τον Αμερικάνο) με τη συνοδεία και την προστασία δύο μπράβων εξαπέλυσε δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου των «Νέων» Γιώργου Παπαχρήστου, όπως μας ενημέρωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Μην έχετε καμία αμφιβολία! Πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας, σε κοινή θέα, από μια Εγκληματική Οργάνωση, καθώς πέρα από τις άνανδρες μπουνιές, υπήρξε εντολή δολοφονίας μετά από πρόσταγμα του Γιάννη Καραγιώργη προς τον μπράβο, η οποία δεν εξετελέσθη, όπως δήλωσε ο γνωστός έγκυρος δημοσιογράφος!

Υπό το πρίσμα αυτό καλείται η Δικαιοσύνη να πάρει θέση και να αντιμετωπίσει τον αυτοαποκαλούμενο εφοπλιστή Καραγιώργη ως επικεφαλής Εγκληματικής Οργάνωσης η οποία προέβη σε απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Παπαχρήστου, προβεβλημένου στελέχους του μιντιακού ομίλου Μαρινάκη, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου για την οπαδική βία, δεδομένου ότι το συμβάν έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, έδρα του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ειδικότερα της UEFA.

Οφείλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που βάσει του νόμου φέρει την ευθύνη για όσα συμβαίνουν εντός του γηπέδου που αποτελεί έδρα της, να δώσει εξηγήσεις – απολογηθεί – για το συμβάν και να παραδώσει στην Αστυνομία και την Δικαιοσύνη το οπτικό υλικό από τις κάμερες του γηπέδου!

Οφείλει η Αστυνομία να ψάξει και να συλλάβει τον Καραγιώργη, όχι στα στενά πλαίσια του αυτοφώρου, αλλά υπό το πρίσμα του αθλητικού νόμου, της οπαδικής βίας, του Ιδιώνυμου και της απόπειρας δολοφονίας!

Οφείλει η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, λίγες μόλις μέρες μετά την άνανδρη δολοφονία του Μιχάλη της ΑΕΚ και του Άλκη του Άρη, λίγο καιρό νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη!

Και να προστατέψει τον αθλητισμό, την κοινωνία αλλά και τη δημοσιογραφία από όλους τους χούλιγκαν, ιδίως αυτούς που παριστάνουν τους καθώς πρέπει και κρύβονται πίσω από βαρύγδουπες ιδιότητες δήθεν εφοπλιστών, στην πραγματικότητα αγνώστου επαγγέλματος!

Υπό το πρίσμα τούτο καλείται η κυβέρνηση και ειδικότερα οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Αθλητισμού και Ναυτιλίας να πάρουν θέση! Αν όλα αυτά δεν γίνουν τότε το Ελληνικό κράτος να βάλει στα σύνορα του την ταμπέλα που γράφει: «Εισέρχεστε με ευθύνη σας στο πιο άθλιο κράτος της Ευρώπης»