Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2023

Ο «εμφύλιος» στους Σπαρτιάτες με φόντο τα 5.000.000 ευρώ της κρατικής χρηματοδότησης! Ο Στίγκας κατηγορεί τους βουλευτές του ως πλαστογράφους και ότι καθοδηγούνται από την Greek Mafia και αυτοί ότι έχει κάνει συμφωνία με την κυβέρνηση για να πάρει τα λεφτά. Σιχάθηκαν και αγανάκτησαν πλέον για την φιλοχρηματία τους οι 250.000 ψηφοφόροι που τους εμπιστεύτηκαν.


edolio5 team

Αυτό που γίνεται στους κόλπους του κόμματος των «Σπαρτιατών» δεν έχει προηγούμενο! Το edolio5 έχοντας γνώση όλου του παρασκηνίου από την πρώτη στιγμή που στήθηκε αυτό το μαγαζί με εντολή της κυβέρνησης με πολλαπλά ρεπορτάζ είχε επισημάνει την βέβαιη κατάληξη που θα είχε. «Μέλη μαφίας» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας τους βουλευτές που απουσίαζαν από τα έδρανα της Βουλής κατά τη χθεσινή συζήτηση ενώ είπε πως η δήλωση που κατέθεσαν είναι ψευδής.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του για βουλευτές υποκινούμενους από «ξένα κέντρα» που παραπέμπουν σε «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε» σχολίασε ότι θα περιμένει το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να μιλήσει για πρόσωπα και καταστάσεις. «Δεν εκβιάζομαι σε καμία περίπτωση», είπε.

Από την μεριά τους οι βουλευτές με ανακοίνωση τους επισήμαναν το γεγονός ότι ο Στίγκας θέλει να καρπωθεί τα 5.000.000 της τετραετούς κρατικής χρηματοδότησης. Την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει μείζον ζητήματα και η Ελληνική κοινωνία 10 του μηνός αγωνιά για τις επόμενες ημέρες του μήνα ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα, γίνεται αντιληπτό από όλους ότι μια παρέα Βουλευτών μαζί με τον αρχηγό της βρίσκεται σε εμφύλιο για το ποιος θα καρπωθεί το κρατικό χρήμα του προϋπολογισμού. 5.000.000 ευρώ τουλάχιστον που αφορά την τετραετή κρατική χρηματοδότηση. Τα email του edolio5 έχουν γεμίσει από μηνύματα ψηφοφόρων τους που πλέον τους αποστρέφονται αντιλαμβανόμενοι ότι εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στους πιο ακατάλληλους ανθρώπους.