Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2024

Φωτιά και λαύρα ο youtuber Ελευθέριος Χατζηιερεμίας για τον «πατριώτη της Κονόμας»! Ο ανήλικος «Κωστάκης» που θα σέρνεται στα δικαστήρια κλαίγοντας και το «τέλος» του Βελόπουλου που ούτε ο ίδιος δεν φαντάζεται ποιο θα είναι.


edolio5 team

Δεν θα μπορούσε ούτε ο Youtuber Ελευθέριος Χατζηιερεμίας να μείνει απαθής απέναντι στο μίσος που έχει εξαπολύσει η «Ελληνική Λύση» σε οποιονδήποτε ασκεί κριτική στα έργα και τις ημέρες της, στο διαδίκτυο! 

Με μια εκπομπή - «φωτιά» ο γνωστός Youtuber αναφέρει ονόματα και διευθύνσεις για την παρέα του Βελόπουλου που έχει αναλάβει αυτό τον ρόλο και φυσικά ο δρόμος της δικαιοσύνης θα συναντηθεί μαζί της. 

Το λυπηρό στην υπόθεση αυτή - της φίμωσης δημοσιογράφων - είναι και ο ρόλος του γνωστού «Κωστάκη» που χρησιμοποιεί η παρέα αυτή προκειμένου να βρίζει χυδαία, κρυπτόμενη πίσω από το ανήλικο παιδί που του δίνει γλυφυτζούρια και καραμέλες και το χρησιμοποιεί ως δούρειο ίππο με ένα κανάλι στο youtuber που λέγεται «Εθνική Φωνή». 

Το edolio5 γνωρίζει, με απτά στοιχεία που δεν διαψεύδονται, ποιος ή ποια γράφει τα κείμενα στο κανάλι αυτό. Όταν όμως βρεθεί αντιμέτωπο το παιδάκι αυτό με τις βαρύτατες ευθύνες του τότε όλοι αυτοί που σήμερα το χαϊδεύουν θα κρύβονται όπως το έχουν κάνει στο παρελθόν με άλλους που βρέθηκαν αντιμέτωποι με ποινικά κακουργηματικά αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη δημοσιογράφοι έχουν κινηθεί σε βάρος του με μηνύσεις και αγωγές. 


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !