Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2024

(Ν2) Ο «Μιχαλάκης» - μεσίτης και οι τοκογλύφοι της σπείρας! Ο εκβιασμός στην συμβολαιογράφο «Μαρίνα» και η εμπλοκή του Λάτση που του ζητούσαν 200.000 ευρώ για να μην ανεβάσουν το πλειστηρίασμα ενός ξενοδοχείου. Ο ρόλος του υπαλλήλου των τεχνικών υπηρεσιών.


Του ειδικού συνεργάτη

Το τι έγινε στο email του edolio5 εξαιτίας ρεπορτάζ πριν λίγες μέρες για τον κοιλιόδουλο πολιτευτή της ΝΔ στον Πειραιά που μαζί με τον «Μιχαλάκη» τον μεσίτη και παρέα τοκογλύφων έχουν ρημάξει όλους τους πλειστηριασμούς δεν λέγεται. 

Πριν λίγο καιρό, μια συμβολαιογράφος εν ονόματι «Μαρίνα» είχε την ευθύνη πλειστηρίασης ενός πρώην ξενοδοχείου. Πρόκειται για ακίνητο που είναι όμορο με το εμβληματικό κτήριο Λάτση (πρώην ξενοδοχείο Απέργη) στο Κεφαλάρι που αποτελεί και τον χώρο πάρκινγκ του παράπλευρου κτηρίου Λάτση. Για το ακίνητο αυτό είχε εκδηλώσει όπως είναι φυσικό ο όμιλος Λάτση. 

Ο «Μιχάλακης» το έπαιξε ως φιδίσια φυσιογνωμία που είναι σε 2 ταμπλό!

Πρώτα, είπε στην συμβολαιογράφο ότι για το ακίνητο ενδιαφέρεται ένας φίλος του με πολλά λεφτά που θα το «χτυπήσει» όσο - όσο και άρα θα ανέβει η τιμή του ψηλά αλλά μπορεί να τον πείσει με 200.000 ευρώ να αλλάξει γνώμη. 


Της είπε ότι σέβεται την οικογένεια Λάτση και θα κάνει ότι μπορεί για να μην πάρει το ακίνητο ο φίλος του. Όπως μαθαίνω σε αυτόν τον εκβιασμό - διότι περί αυτού πρόκειται - είχε και σύμμαχο ένα στέλεχος του Ομίλου Λάτση που εργάζεται στις τεχνικές υπηρεσίες των Mall. Τελικά  ο Λάτσης δεν μάσησε και το ακίνητο χτυπήθηκε από την έναρξη της τιμής που ήταν €880.000 σε 1.650.713 ευρώ! 

Ο Λάτσης τελικά πλήρωσε «καπέλο» 770.000 ευρώ περίπου αφού δεν δέχτηκε να είναι θύμα εκβιασμού.

Μου λένε όμως, ότι δύο εκβιαστές του δεν θα έχουν καλό τέλος. Τα λεφτά που χρησιμοποιεί η σπείρα για τους πλειστηριασμούς είναι ενός τοκογλύφου που θεωρείται κορυφαίος στην Ελλάδα. 

Όπως μαθαίνω, η παρέα έχει μετρητά στο εξωτερικό περισσότερα από 200 εκατομμύρια! Ο πολιτευτής της ΝΔ δεν θα έχει καλό τέλος. Η φυλακή τον περιμένει ορθάνοιχτη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !