Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2024

Ο Βελόπουλος και η κακιά «παρέα» του! Ρίχνουν τα κανάλια των Youtuber που δεν τον «γλύφουν» αλλά οι βουλευτές του, παρακαλούν για προωθητικά βίντεο και υπόσχονται λιλιπούτεια γεύματα. Ιδού τα SMS της αλήθειας. «Έλα να πιούμε...»


edolio5 team

Όταν το πρωί γλύφεις και το βράδυ φτύνεις στο ίδιο μέρος μάλλον χρειάζεσαι ειδικότητα γιατρού που έχει γνώσεις για την ασθένεια της πολιτικής δειλίας! 

Το φαινόμενο που τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό εξαιτίας της τεράστιας δημοσιότητας που έχει λάβει η εκστρατεία της «παρέας» του «πατριώτη» Βελόπουλου να ρίχνει τα κανάλια των Youtuber που δεν τον γλείφουν με το προσχηματικό «επιχείρημα» των Copyrights είναι γνωστό.

Σήμερα, το edolio5 αποκαλύψει ένα από τα 96 SMS που έχει στην διάθεση του και φανερώνει ότι βουλευτές της «Ελληνικής Λύσης» επικοινωνούσαν και επικοινωνούν σήμερα με Youtubers που η «παρέα» Βελόπουλου τους χαρακτηρίζει «μαύρα πρόβατα» εκφράζοντας την αντίθεση τους σε όσα κάνει απέναντι τους επειδή δεν τον γλύφουν μέρα - νύχτα. 

Επιπλέον οι ίδιοι βουλευτές (3 άτομα) ζητούν με SMS να προβάλονται τα βίντεο τους από τα κανάλια αυτά και μάλιστα δίνουν ως αμοιβή... πλούσια γεύματα με σουβλάκια, πατάτες τηγανιτές και τσίπουρα. 

Μιλάμε για τέτοιους κουβαρντάδες που μάλλον έχουν πάρει από το «αφεντικό» τους. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι αν ρωτήσεις αυτούς τους 3 βουλευτές θα σου πουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους τρεις Youtuber που η «παρέα» Βελόπουλου έχει ξεκινήσει απέναντι τους λυσσαλέο πόλεμο. Περί αυτού όμως στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό... όπως λέει και ο λαός μας.

Έχουν λίγες μέρες στην διάθεση τους να αυτοονομαστούν γιατί θα το κάνουμε εμείς έτσι και αλλιώς!

Δείτε το πρώτο SMS ενός βουλευτή μαζί με τις απαντήσεις του Youtuber και τις επόμενες φυσικά θα δημοσιεύσουμε και το όνομα του, όπως βεβαίως και τα υπόλοιπα SMS των άλλων δυο βουλευτών. Είναι βέβαιο ότι τώρα ποια κανένας δεν θα επικοινωνεί από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης αλλά και άλλοι υποψήφιοι (καμία 50αρια), τουλάχιστον με τους τρεις Youtubers - δημοσιογράφους Μπέττυ Γιάννα Λάμπρο Πάσχο και Τέρρυ Χατζηιερεμία.

Το ρεπορτάζ όμως προηγείται και κυρίως όταν πρέπει να καταδείξει την πολιτική ψυχεδέλεια μιας «παρέας» που κατηγορεί κάποιους ενώ ταυτόχρονα τους ζητάει δημοσιογραφική βοήθεια.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !