Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024

Η «αμοντάριστη» πικρή αλήθεια για το λυσσασμένο «πατριωτικό» παρακράτος! Ποιος και γιατί ρίχνει τα κανάλια των Youtuber που «καίνε» με τις αλήθειες τους. Ονόματα και αποκαλύψεις «χωρίς σάλιο» από το Betty Direct.


edolio5 team

Βρε - βρε τι κάνει ο «δημοκράτης» πολιτικός αρχηγός όταν δεν του κάνουν τα χατίρια. 

Δηλαδή όταν δεν τον λιβανίζουν! Με μια εκπομπή - φωτιά η Youtuber - δημοσιογράφος Μπέττυ Γιάννα πριν λίγες ώρες κατήγγειλε τον Κυριάκο Βελόπουλο και την παρέα του ότι ρίχνει τα κανάλια που βρίσκονται στο Youtube κάνοντας αναφορές επειδή χρησιμοποιούν την φωτογραφία του και αυτή αποτελεί πνευματικό δικαίωμα!!! 

Την ίδια ώρα ο Βελόπουλος, κατηγορεί την κυβέρνηση για φασιστική νοοτροπία που μαζί με ΜΜΕ δεν τον «παίζουν». Ο ένας πιο φασίστας από τον άλλον!

Το edolio5 είναι σε θέση να γνωρίζει με λεπτομέρειες τον «μηχανισμό» που χρησιμοποιεί ο Βελόπουλος για αυτό με ονόματα - δημοσίων υπαλλήλων -, διευθύνσεις και πολλά SMS. Δεν είναι του παρόντος όμως!

Όλα στην ώρα τους!

Είναι γεγονός ότι η συμβατική τηλεόραση χάνει καθημερινά έδαφος, ως προς την εμπιστοσύνη που της έχουν οι Έλληνες. Η πληροφόρηση τους, τουλάχιστον για την Νεολαία αλλά και όχι μόνο, έχει καταφύγιο πλέον το Youtube.

Χτίζονται "κανάλια" πληροφόρησης που φυσικά άλλα εξυπηρετούν προσωπικές φιλοδοξίες, άλλα υποστηρίζουν κόμματα και υποψηφίους και άλλα παραμένουν στο λίγο από όλα. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι καταγράφουν χιλιάδες συνδρομητές στα κανάλια τους που τα παρακολουθούν οι πολίτες με ένα κλίκ στο κινητό τους. 

Κανένας πρωθυπουργός ποτέ ή άλλος πολιτικός δεν τόλμησε επειδή δεν του άρεσαν τα όσα λένε να τα ρίχνει με αναφορές δήθεν επειδή του έκλεψαν τα πνευματικά δικαίωμα. Είπαμε όμως ότι ο Βελόπουλος είναι το κάτι άλλο από όλους τους άλλους.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !