Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024

«Έφαγε» €500.000 από ποδοσφαιριστές! Καταδικάστηκε σε 9 χρόνια κάθειρξη σε απατεώνα που υποσχόταν την διασφάλιση των τραπεζικών τους καταθέσεων από το «κούρεμα» την περίοδο των μνημονίων. Εκτός φυλακής με εγγύηση 30.000 ευρώ.


edolio5 team

Αν ξεχώριζαν οι απατεώνες θα ήταν όλα καλύτερα! Σε 9 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε απο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για το αδίκημα της απάτης, κατηγορούμενος από τα Ιωάννινα, που με τις διαβεβαιώσεις του την περίοδο της κρίσης (2009-2011) – ότι μπορεί να διασφαλίσει χρήματα από πιθανό κούρεμα καταθέσεων – κατόρθωσε παραπλανώντας να υφαρπάξει περιουσία 500.000€ περίπου από τέως ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στον κατηγορούμενο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό και στην ασκηθείσα έφεση του χορηγήθηκε αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο καταβολής εγγύησης 30.000€. Στη συγκατηγορούμενη συνεργό του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, με αναστολή.

Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Βόλου υποστήριξε στο Δικαστήριο των Αθηνών ο Βολιώτης δικηγόρος Νίκος Παπαπέτρος. Η δίκη είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο και μετά από τρεις συνεδριάσεις ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι χθες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !